banner25

Yenilikçi fikirler kıyasıya yarışacak

Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması başlıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek yarışmada özgün fikirler gerçeğe dönüşecek.

Yenilikçi fikirler kıyasıya yarışacak
 Ortaokul, lise ve üniversiteler de eğitim gören öğrenciler ile öğretmen ve öğretim görevlilerinin yenilikçi projeler  üretmek  konusunda desteklemek ve  teşvik etmek amacıyla dördüncüsü düzenlenen yarışmada ürün, hizmet, pazarlama ve organizasyonel inovasyon konularında projeler üretilecek. Katma değeri yüksek, özgün tasarımlı ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmak amacıyla belirlenen inovasyon alanlarında bir ya da birden fazla fikir ve projeler önerilebilecek.

 

KAZANAN YARIŞMACILARA SÜPRİZ HEDİYELER


Yenilikçi projeleri olan tüm ortaokul, lise ve üniversiteler de eğitim gören öğrenciler ile öğretmen ve öğretim görevlilerine açık olan yarışmada projeler 13 Ekim 2017 Cuma günü saat 17:00’e kadar teslim edilebilecek. Ortaokul kategorisinde 5.- 8. sınıflar, lise kategorisinde 9. – 12. sınıflar, üniversite kategorisi yüksekokul ve üniversite, öğretmen kategorisinde ise ilk ve orta öğretim, lise ve öğretim görevlileri yarışmaya katılabilecek.

 

Yüksek Lisans öğrencilerine kapalı olan yarışmada her katılımcı birden fazla proje ile yarışabilecek ve her proje için ayrı rumuz ve proje formu doldurulması gerekecek. Yarışmacılar inovasyon yarışmasına bireysel olarak katılabileceği gibi grup olarak yarışmakta mümkün. Grup olarak katılım ise en fazla 4 kişiyle gerçekleşecek. Yarışmaya gönderilecek her proje için katılımcılar www.basaksehir-livinglab.com sitesinden edindikleri proje ve bilgi formunu doldurmaları gerekiyor.  Kazanan yarışmacılara hediye çekleri, staj imkanı ve teknolojik ürünlerden oluşan hediyeler verilecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35