banner32

Yeni Türkü Sözünü Tuttu

Başakşehir Ramazan programları konser,söyleşi ve STK etkinlikleri ile devam ediyor. Hayrünnisa Annelerimiz konulusöyleşilerde Hz.Fatıma’yı anlatan Ömer Döngeloğlu Sular Vadisi’nde, Yeni Türkükonseri Bahçeşehir Gölet’te ve Nihat Hatipoğlu söyleşisi de Kayaşehir’de öneçıkan programlar arasındaydı.

Yeni Türkü Sözünü Tuttu
“Aşk Yeniden” Bahçeşehir’de

Geçensene de Başakşehir Ramazan programlarına katılan fakat şehit edilenaskerlerimizin acısını paylaşmak için konserini yarıda kesen grup, bu senesahne aldığı Bahçeşehir Gölette Başakşehirliler’e unutulmaz bir gece yaşattı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Alkışlarla kesilen konserde, unutulmaz “Maskeli Balo” parçası ile konserebaşlayan grubun solistti Derya Köroğlu, “Başakşehirliler’e geçen seneden birsözümüz vardı. İşte geldik ve sözümüzü tuttuk” dedi. Genci ve yaşlısı ilekonser alanını dolduran binlerce hayranına eski ve yeni albümlerinden karma birrepertuar sunan grup, parçalarını vatandaşlarla hep bir ağızdan seslendirdi.

BaşakşehirBelediye Başkanı Mevlüt Uysal da günün anısına gruba çiçek takdim etti ve  “Gündüzleri uzun ama akşamları da böyle güzeletkinliklerimizde vatandaşlarımız dinlenebiliyor, coşabiliyor. Bu konser geçensene yarım kalan konserin devamı değil, bir başlangıçtır. İnşallah yeniden dahagüzel konserlerde birlikte olacağız” dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35