banner29

Yaz dostum Bilgievi sona erdi

Bilgievleri yaz okulu öğrencileri sertifikalarını alarak yaz dönemini tamamladı. Yaz okulu boyunca toplam 1200 öğrenciye eğitim verildi.

Yaz dostum Bilgievi sona erdi
 Başakşehir genelinde hizmet veren yedi bilgievinde başlayan Yaz Okulu eğitimleri “Yaz dostum bilgievi” sloganıyla başladı. 10 Temmuz tarihinde başlayan eğitimler 18 Ağustos da öğrencilerin sertifika almasıyla son buldu. Kuran dersleri, geziler, kültürel ve manevi değerlerin öğrenilmesi gibi bir çok alanda eğitim alan öğrenciler düzenlenen gezilerle de dolu dolu bir yaz geçirdi.

 

Yaz okulu programı kapsamında altı hafta boyunca, hafta içi her gün dersler devam ederken hafta sonları da belirlenen mekanlara geziler düzenlendi. Eğitimlere devam eden toplam 1200 öğrenci Panaroma 1453, Miniatürk, Darıca Hayvanat Bahçesi, Tıbbi Bitkiler Bahçesi gezilerinde eğlenirken öğrendi. Hafta içi eğitimlerinde Kuran ve cüz sınıfları olmak üzere iki kategoride dersler verildi. İlmihal derslerinde iman ve tevhid, namaz, abdest, konuşma ve dinleme adabı, temizlik adabı, şiddet ve öfke, mahremiyet ve tesettür, helal beslenme, kul hakkı, sosyal medya kullanımı, arkadaş seçimi gibi konular işlendi.

 

Öğrenciler sertifikalarını aldı


Yaz dönemi boyunca aldıkları eğitimi sertifika ile taçlandıran öğrenciler düzenledikleri eğlenceli programlarla yaz dönemine veda etti. Yedi bilgievinde ayrı ayrı düzenlenen etkinliklerde en çok sure ve dua ezberleyen ile Kuran’a geçen öğrencilere hediyeler verildi. Sahnede hazırladıkları çeşitli gösterileri sunarak yarışmalar yapan çocuklara hediyeler verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35