banner32

Yasin Kartoğlu Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı’nın Safahat Yüksek Öğretim Yurdu’nda üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Yasin Kartoğlu Üniversiteli Gençlerle Buluştu
 Gençlere her zaman yakın olduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “Ülkemiz ve geleceğimiz için hep birlikte çok çalışmamız gerekiyor” dedi.  

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen “Kültür ve Şehircilik” programında gençlerle bir araya gelen Başkan Kartoğlu, hayatından çeşitli örneklerle gençlere ticaretten siyasete geçiş sürecini anlattı. İstanbul’un en genç belediye başkanlarından biri olarak, gençlere he zaman yakın olduğunu ifade etti.

“Ülke hepimizin, gelecek hepimizin”

Gençlerin talep ve isteklerine öncelik verdiğini dile getiren Başkan Kartoğlu, gençlere başarılı olmanın çok çalışmaktan ve özgün olmaktan geçtiğini belirterek, “Mutlaka birden çok dil öğrenmenizi tavsiye ediyorum. Ülke hepimizin, gelecek hepimizin. Hep birlikte formüller geliştirip çok çalışmamız gerekiyor.” dedi.

Türkiye’de bir ilk: Dil Köyü

Başakşehir’de inşa edilen iki milyon kitap kapasiteli Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi’nde çalışmalarının hızla devam ettiğini hatırlatan Başkan Kartoğlu, “Başakşehir’de, Türkiye’de bir ilk olacak Dil Köyü de kurulacak. Dil öğrenmek için artık gençlerimiz yüksek paralar ödeyip yurtdışına gitmek zorunda kalmayacak. Burada Arapça, Çince, Rusça gibi birçok dil, 2-3 aylık hızlandırılmış eğitimlerle öğretilecek.” dedi.

Başkan Yasin Kartoğlu, samimi bir havada geçen programda, siyasetten özel hayatına kadar gençlerin merak ettiği tüm soruları cevaplandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35