banner29

Yaşar Halı Sahanın yıkımında neler oluyor ?

Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde 2014 sonuna kadar kontratları olduğu halde Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın yıkılması için çaba sarf ettiği Yaşar Halı saha bugün yıkıldı...

Yaşar Halı Sahanın yıkımında neler oluyor ?
Yıkım kararı bize tebliğ edilmedi iddiası

Yaşar Halı Saha'nın sahibi Salim Irmak gazetemize yaptığı açıklamada "bize hiç bir yıkım kararı tebliğ edilmedi.İçeride eşyamızı çıkmarmamıza müsaade edilmeden halı sahamız yıkıldı dedi".

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber


Başakşehir Times Gazetesinin baştan sona kadar takip ettiği yıkım vatandaşında tepkisine neden oldu. 

Adının açıklanmasını istemeyen bir baba dört tane yetişkin oğlu olduğunu söyleyerek mahallenin gençleri bir araya gelerek burada futbol oynayarak enrejilerini harcıyorlardı. 

Bu halı sahanın hemen yanı başında hazineye ait 37 dönüm daha arazi olduğu halde buranın yıkılmasına karşıyım diyerek tepkisini ortaya koyuyordu. 

Salim Irmak süre istedik vermediler. Eşyalarımızın hiç birisini dışarı çıkarmamıza müsaade edilmedi. Biz hiç bir zaman devlete karşı gelmedik gelmeyiz de ama bugün bize adeta terorist muamelesi yapıldı. Belediye başkanı Mevlüt Uysal işi buraya getirmeden de bir çözüm bulabilirdi ama yapmadılar dedi.

Siz basın mensubusunuz burada 40 dönüme yakın arazi var. Daha önce burada okul  yapımına başlayan Recep Kaldırımoğlu ismindeki hayırseveri engelleyen belediye şimdi ne oldu da halı sahayı yıkıp okul yapacam diyor ?  diyerek burada yapılmak isteten çalışmaları çok merak ettiklerini ifade ederek yasal tüm haklarını sonuna kadar kullanacaklarını söyledi..













YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35