banner25

Yarının usta kalemleri Başakşehir’de yetişiyor

“Yazdık Kitap Oldu” projesi ile üç ayda 42 kitap yazan Başakşehirli öğrenciler Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret etti.

Yarının usta kalemleri Başakşehir’de yetişiyor
 Başakşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarete Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, İbrahim Koçarslan Ortaokulu Müdürü Reşat Bozkurt, Cahit Zarifoğlu İlkokulu Öğretmenlerinden Birgün Şahin ve yazar öğrenciler katıldı. 

 

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçe çapında düzenlediği “Yazdık Kitap Oldu” projesi kapsamında 40 okuldan toplam bin 600 öğrenci üç ay gibi kısa bir sürede 42 kitap yazdı. Geleceğin usta kalemleri, öğretmenleriyle birlikte Başkan Kartoğlu’nu ziyaret ederek yazdıkları kitaplarını hediye ettiler.

 

Kitap Fuarı’na ulaşım desteği


Öğretmenlerin, 10 Kasım’da başlayacak TÜYAP Kitap Fuarı için ulaşım desteği istemesi üzerine Başkan Kartoğlu, “Belediye olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

Başkan Yasin Kartoğlu’nun genç yazarların kitaplarını ve çıkardıkları okul dergilerini dikkatle incelediği ziyaret, Kartoğlu’nun genç yazarlara kalem ve defter hediye etmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35