banner32

Vize Başvurusu Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Vize başvurunuzun hemen red edilmemesi için gerek başvuru formalarını doldururken gerekse de eklenecek belgeleri hazırlarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini işin uzmanı olan Zirve Vize’nin Müdürü Fuat Aksu’ya sorduk. İşte Aksu’nun cevapları …

Vize Başvurusu Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir ?
Fuat bey vize başvurusu yapan bir çok kişi bu işi basit görüyor  bu konuda neler söylemek istersiniz ?

Kesinlikle vize formlarını doldurmak ve eklenecek belgeleri hazırlamak basit bir iş değildir. Çünkü Amerika Birleşik Devletleri ,Kanada ve İngiltere başta olmak üzere bir çok ülkede yaşayanlar çok iyi bilirler ki burada  kanunlar ve kurallar net ve kesindir.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Hani Cem Yılmaz diyor  bazı ülkelerde ortaya karışık şeyler yoktur siparişiniz neyse o masanıza gelir diye. İşte bu ülkelere  başvuru formalarını eksik ve hatalı verdiğiniz zaman zaman sonra yoruma dayalı ben şunu veya bunu demek istedim gibi bir şansınız ne yazık ki olmuyor. En iyisi mi işin başında her şeyi uzmanı ile sağlam yapıp vize başvurusunu  yapmak daha iyidir derim ben.

Peki vize başvurusu yaparken en çok neye dikkat etmek gerekir ?

Her şeyden önce vize başvurusu yapılan ülkenin Konsolosluk vize yetkilisi kendi ülkesine gidecek olan kişinin tekrar döneceğine kanaat getirmesi için olması gereken bütün belgeler başvuru evrakları içinde olmalıdır.

İlgili Konsolosluğun vize yetkilisinin kararını olumlu yönde etkilemek adına sağlam bir şekilde vize başvurusu yapmak çok önemli. Bunun içinde banka hesapları, tapular,  Türkiye’ye dönüşü etkileyecek etkenler yani burada eşi, çocukları  veya belli bir süre sonra işinin başında olması gerektiği gibi bağlayıcı faktörlerin belgeleri ile kanıtlanması kararın olumlu olmasını etkiler.

Zirve Vize ‘nin katkısı başvuru sahiplerine nasıl yansıyor ?

Her şeyden önce bizim işimiz bu olduğu için bu konuda yılların tecrübesine sahip bir ekibiz. Bizler ve kurumumuza güven duyan müşterilerimize karşı mahcup olmamak için işimizi sıkı tutuyoruz.

Zaten kuruluşumuzdan bu yana yaptığımız vize başvurularımızın % 97’si olumlu olarak onaylandı. Bu da belgelerimizi  sağlam ve doğru olarak hazırladığımızı gösteriyor.

Vize Başvurusu yapanlara öneriniz ne olur ?

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere başta olmak üzere zor vize veren ülkelere vize başvurusu yaparken mutlaka işin uzmanı kurum ve kuruluşlardan destek almaları gerekir.

Küçük bir hizmet bedeli için ben kendim başvuru formumu veririm demenin doğru bir yol olmadığını düşünüyorum. Çünkü yapılacak küçük bir hata daha telafisi zor sonuçlar durabilir

Bize zaman ayırdığınız için İstanbul Times Yayın Kurumu olarak sizlere teşekkür ederim şeklinde sözlerini tamamlayan Şirket Müdürü Fuat Aksu kendilerine ulaşmak isteyenlerin aşağıda verilen iletişim bilgilerinden kendileri ile temasa geçmelerini istedi.

İşte İletişim Bilgileri :

ZİRVE VİZE

Halaskargazi Cad.Pekin Apartmanı NO:27 Kat.1 Daire 1 ŞİŞLİ/ İSTANBUL

Tel:0212- 320 52 52  E-mail: İ[email protected] web :www.zirvevize.com

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35