banner25

Vali Mutlu: “Şehitlerimizin emanetini ilelebet koruyacağız”

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti Vali Mutlu, yaptığı ziyaretlerde şehit ailelerini unutmadı. Mutlu, öncelikle Cuma günü, Afyonkarahisar`daki mühimmat patlamasında şehit olan Onbaşı Ümit Gedik’in ailesini ziyaret edip aileyle sohbet etti

Vali Mutlu: “Şehitlerimizin emanetini ilelebet koruyacağız”
Ziyareti sırasında duygulu anlar yaşayan İstanbul Valisi, hislerini twitter takipçileriyle “Şehit yavrularıyla cennette buluşmak sevenlerine nasip olsun. Yüce Allah Mehmetçiklerimizi, güvenlik güçlerimizi korusun.” Cümleleri ile paylaştı.

Cumartesi günü ise, Şırnak’ta bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Alibeyköy şehidi Yüzbaşı Erdal Okul ve Sultangazi’deki patlamada şehit olan Bülent Özkan’ın ailelerini ziyaret eden Vali Mutlu, “Şehitlerimizin emanetini ilelebet koruyacağız” dedi.

Ziyaretlerine Pazar günü de devam eden Vali Mutlu Bingöl`deki saldırıda şehit olan Savaş Topal`ın ve Hakkari`de şehit düşmüş Jandarma Er Abdulkerim Erdoğan`ın Esenyurt`ta yaşayan ailelerini ziyaret etti.
Ziyaretinde Şehit Er Savaş Topal`ın şiirini okuyup duygulanan Vali Mutlu şiirden şu mısraları da twitter takipçileriyle paylaştı: "Kimse erişmez o mertebeye.. Hakkınızı helal edin gidiyorum cennete. Helal olsun! Şehidimiz sen de helal et."

Şehit ailelerini ziyareti ardından Bağcılar Yüzyıl Mahallesi`ne geçen Vali Mutlu, burada da Gazi Ahmet Dönek`in evine konuk oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35