banner25

Vadi'nin ortasına Rezidans

Başakşehir 4.Etap'ta bulunan Killer Marketin yıkılıp yerine çok katlı rezidans'ın yapılacak olması Başakşehir 4.Etap sakinlerini ayaklandırdı... Bir çok okurumuz Caminin,Lisenin ve en önemlisi de onbinlerce ailenin yaşamını etkileyecek böyle bir projeye neden izin verildiğini anlayamadıklarını ifade ederek her türlü eylemi yapacaklarını ifade ettiler...

Vadi'nin ortasına Rezidans
Haber ihbar hattımıza her gün onlarca İDDİA geliyor. En son ihbar da Killer marketin bulunduğu yerde halkın yaşamı dikkate alınmadan  KİPTAŞ tarafından daireler satıldıktan sonra TORPİLLİ olan insanlara yüksek katlı rezidans izni verilmesinin kul hakkına girdiği bir çok kişi tarafından söyleniyor.

İşte yorumsuz olarak bir okurumuzun haber ihbar hattımıza gönderdiği maili aynen yayınlıyoruz.


Adı Soyadı: Komşu nsiyatifi
E-Posta : ..............
Telefon : ...............

Mesajı : Başakşehir Times ve İstanbul Times Gazeteleri imtiyaz sahibi Sayın Hüseyin Çetiner merhaba,Başakşehir 4.ve 5 Etap sakinleri olarak İstanbul valiliğinden basın açıklaması için izin aldık,alttaki yazı öeneği ile de ilede yapılmak istenen haksızlığı bir basın açıklaması ile duyurmak istiyoruz.

Yapacağımız demokratik eylemimizin gazeteniz tarafından kamera kayıtları ile kayıt altına alınmasını istiyoruz. Bu konuda sesimizi geniş bir halk topluluğuna duyurmak için bize yardımcı olursanız seviniriz. Selamlar.

SULAR VADİSİNE KULE !
 
2002 Yılından beri Sular Vadisi olarak bildiğimiz ve o yıldan bu yana yapımı halen süren, biricik parkımız, yeşil alanımız Sular Vadisi'ne Kiler Market'in bir AVM ve Rezidans halinde Gökdelen yapacağını bizzat Belediye Başkanımızdan duyduk'tan sonra nefes aldığımız, yürüyüş yaptığımız, ferahladığımız yegâne yer olan Sular Vadisi ve yeşil alanlarımız, dere yatakları üzerine çok katlı Alış-Veriş Merkezleri gibi yapılar huzurumuzu, güvenliğimizi, trafiğimizi, alt yapımızı, havamızı, rüzgârımızı, güneşimizi engeller.
 
Başbakanımızın kurduğu ve İstanbul'a kazandırdığı bir yer olan Başakşehir'e ve Başakşehir'liye bu bir cezadır, ezadır. Bunun yapılmaması için her türlü mücadeleyi biz Komşular yapmalıyız.

Bu projeyi, protesto etmek ve sivil vatandaşlar, komşular olarak sesimizi duyurmak maksadıyla 15 Nisan 2012 Pazar günü Vadi Center önünden MADO önüne Basın Açıklaması yapacağız.

Saat 11.00 de bütün Komşularımızı Sular Vadisine bekliyoruz.

KOMŞU İNSİYATİFİ 

//www.basaksehirtimes.com/guncel/basaksehirde-dere-yatagina-plaza-dikilecek-h1087.html

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖMER MUHTAR
ÖMER MUHTAR - 12 yıl Önce

KİPTAŞ 2000 YILINDA 4.ETAP TANITIM KİTAPÇIĞINDA VAZİYET PLANINI VE MERİ İMAR PLANINI AÇIKÇA BELİRTTİĞİ GİBİ SULAR VADİSİ İNSANLARIN GEZİP SPOR YAPABİLECEĞİ,ÇOÇUKLARIN BİSİKLETİYLE GEZEBİLECEĞİ,KÜLTÜREL VE SOSYAL AKTİVİTELERİN YAPILDIĞI YEŞİLİ VE DOĞASIYLA YAŞAM FERAHLIĞI OLAN HATDA KİPTAŞ ORMANLARI DİYE PİKLİK ALANLARIN BİLE VAR OLDUĞU BİR POREJE İLE BİZ BAŞAKŞEHİRLİLERE SATIŞ YAPMIŞTIR.*ŞİMDİ İSE SUYU KAÇAK ,ELEKTİRİĞİ KAÇAK,ANIT MEZAR GİBİ RES TTURANLAR ALDI BAŞINI GİDİYO*TÜM BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ DERE YATAĞINA BİRDE GÖKDELEN DİKİLİYOR.*BU NE DİYE SORULDUĞUNDA *VAHİT KİLER BU EMİR BÜYÜK YERDEN DENİLEBİLİNİYOR.*BÜYÜKLÜK YÜCE ALLAH'A MAHSUZ SAYIN BAŞAKŞEHİRLİLER *BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ BÖLGENİN EMSALERİ ÜZERİNDE BİR İMAR VEREMEZ*HELE DERE YATAĞINA HİÇ BİR ŞEKİLDE VERMEMELİDİR.*BU SORUMLULUĞUN ALTINDA YOK OLUP GİDERLER.*BU KİLER OKULU,CAMİYİ VE SİTE SAKİNLER HİÇE SAYARAK TEPESİNE BAZ İSTASYONLARINI KOYARAK İNSANLARIN BEDEN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATTIĞI YETMİYORMUŞ GİBİ *ŞİMDİDE RUH SAĞLIĞ

10. köy mukimi
10. köy mukimi - 12 yıl Önce

İstanbul'un siluetini bozan gökdelenlere izin veren de bu zihniyet. Şimdi de gelmiş Sular Vadisini ranta çevirme derdine düşmüş.Kimi kime şikayet edip, kimden yardım bekliyorsunuz ki? Tuz koktu artık. Herşeyi para ile ölçen, her değeri paraya tahvil etmeye "iman" etmiş bir zihniyet türedi, hem de içimizden çıkarak."İnşaat ya Resullullah" diyenler, halkın tepkisini ne kadar dikkate alır göreceğiz.Sandıkta birşeyleri değiştirme imkanı olsaydı zaten sandıklar önümüze konmazdı. Cumhurbaşkanından, Başbakana, Büyükşehir belediye başkanından, Zeytinburnu belediye başkanına kadar kimse İstanbul silueti ranta çevrilirken kılını kıpırdatmadı, Sular Vadisine rezidans ne ki?

murat eyidogan
murat eyidogan - 12 yıl Önce

BÖLGEMİZİN DEĞERLİ MİLLET VEKİLİ 2 BLOKA ASILAN PANKARTTAN NE ÇIKAR DEMİŞ GALİBA KENDİSİNE DE DOKUNDU 1AĞAÇTAN BİR MİLYON KİBRİT ÇIKAR BİR KİBRİT BİR OMANI YAKAR. HALKIN DUYGULARINI HİÇE SAYMAK AYIP OLMUYOR MU BUNUN DEVAMI VAR HALKA RAĞMEN HER ŞEYİN OLAYACAĞINI ANLAMALARI GEREKİR. BİZ MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE OY VERİYORUZ. RANT A DEĞİL BU YÜRÜYÜŞ VE PANKARTLARI KÜÇÜMSEMESİNLER DEVAMI GELİR. ORALARA BİNA YAPABİLİRLER AMA HALKIN GÖNLÜNE BİR TUĞLA KOYAMAZLAR. O BİNALAR DURDUKÇA BU MİLLETİN AHINI ALIRLAR. KABİRLERİNDE RAHAT YATAMAZLAR MİLLETİ KÜÇÜMSEYEN 2 PANKART DİYENLERE DERS VERMEK İÇİN BÖLGEYİ PANKART AFİŞ VE BİLDİRİLER LE DONATALIM DAHA KALABALIK PROTESTOLAR YAPARAK CEVAP VERELİ 1 PANKART 30 LİRA HERKE BİR PANKART ASARSA NE OLDUĞU İYİ ANLAŞILIR SEVGİLİ KOMŞULAR BİRAZ İLGİ BİRAZ ALAKA BİRAZ GAYRET BAŞARACAKSINIZ.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35