banner32

Uysal'ın Başak Pazarı çöktü

Başakşehir Times Gazetesi www.basaksehirtimes.com ve Gazetemizin başyazarı Ekonomist Sayın Hüseyin Çetiner Başak Pazar açılmadan önce bu şekli ile bir pazarın yürümeyeceğini ifade eden makaleler yazmış ve sorular sormuştu...İşte Çetiner'i haklı çıkaran gerçekler...

Uysal'ın Başak Pazarı çöktü
Market üstü pazar "BURDA " BAŞAKŞEHİR ŞUBESİ ZARAR EDEREK KAPANIYOR 

Altında market olan pazarın iş yapamayacağını bilmek için profesör olmaya gerek yok.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Sadece 4.ve 5.Etap'a hitap eden bir pazar da haftanın iki günü olmayacağını ilk günden beri işin uzmanları ile görüşerek başkan'a anlataya çalıştık ama kendisi bir trilyon yüzbin lira zarar etti. Muhtemelen BURDA markette ciddi bir zarar etmiştir. Halen  Başkan ben yanıldım sizden özür dilerim deme olgunluğunu gösterebilmiş değil.

Başakşehir halkı başkana dava açsın 

Burda Market müşterilerine 13.11.2012 de gönderdiği SMS mesajında Başakehir şubemizin kapanmasından dolayı puanlarınızı diğer şubelerimizde kullanabilirsiniz dedi.

Belediye bütçesinde Pazarın 1.100.000 TL zarar ettiği ifade edildiği CHP gurup başkan vekili Bektaş Ulusan tarafından basın toplantısında ifade edildi. Vergi borçlarını da ödemeyen belediye yeni gelecek başkana enkaz bırakma derdinde sanki.
 
Başkan herkes hata yapabilir erdemli insan özür diler 

Okurlarımız daha pazar açılmadan önce yaptığımız haberlerde bu şekli ile işletilmeye çalışılan bir pazarın zarar edeceğini ve kısa bir süre sonra çalışamaz hale geleceğini ifade ettiğimizi hatırlayacaktır. (Arama motorlarına girip daha önce konu ile alakalı yaptığımız haberlere bakabilirsiniz) 

Başkan seneye de halkın 5 trilyonu çar çur olmasın diye hatalarını gözden geçir

Gazetemizin başyazarı Hüseyin Çetiner Ekonomist-İktisatçı kimliği ile başkana daha pazar açılmadan gerekçeli olarak samimi bir şekilde uyarılarını yapmıştı ama başkan dinlemedi. Sonuç belediye trilyonlarca liralık zarar etti.

Burda market ciddi zararlar ederek canını kurtarma derdinde başkan halen biz yanlış yaptık uyarıları dikkate almalıydık diyemiyor.

Bakırköy Cumartesi pazarı onlarca ilçeye hitap ettiği halde haftada bir gün ama Başakşehir'de 2 etaba hizmet edecek bir pazarda sadece tahtaları iki kişiye satabikmek için Perşembe ve Pazar günü pazar yapılması sadece rant odaklıdır.

Başkan bu konuda size son uyarılarımızı yapıyoruz. Pazar Sadece Pazar günü yapılmalı. Perşembe günü olanların paraları aynen iade edilmeli. Pazar günü tahtaları olan kişilerinde parasının yarısını iade etmelisiniz. Ve işi pazarcılık olan kişilere tahta verirsenzi bu pazar bölgeye renk katabilir aksi halde orada insan bulamazsınız.

Bir pazar düşünün ki işi pazarcılık olanlar tatha alamamış olsun. Başak Pazar'da tahta sahipleri pazarcılar değil. Hal böyle olunca tahta sahipleri biz bir tahtaya 20
bin TL verdik 5 tahta 100 bin TL yapıyor bu fiyata ev satın alsaydık ayda bize 700 TL kira getirirdi.Tahtalarımız da bize ... bu kadar gelirgetimelei hesabı yapıyorlar.

Pazar bu mantıkla yürümez Mevlüt başkan ...


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35