banner32

Uysal’dan Başakşehir’in yeni Başkanına ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kendisinin yerine Başakşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Yasin Kartoğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti.

Uysal’dan Başakşehir’in yeni  Başkanına ziyaret
 Kadir Topbaş’ın istifasının ardından 28 Eylül’de yapılan Meclis oylaması ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Uysal, kendisinin yerine Başakşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Yasin Kartoğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti.


Belediyenin Bahçeşehir’deki Meclis Binası’nda dün yapılan seçimin ardından Başakşehir Belediye Başkanı seçilen Yasin Kartoğlu, Meclis Başkanvekili Cüneyt Yılmaz’dan başkanlık mührünü alıp tebrikleri kabul ettikten sonra Başakşehir’deki Başkanlık makamına geçti.


Kartoğlu’nu makamında ilk ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Saat 21:00’de gerçekleşen ziyarette Başakşehir Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Kartoğlu’na, “Hayırlı olsun, Allah utandırmasın” temennisinde bulunan Başkan Uysal, “Başakşehir artık çok daha önemli bir ilçe. Halkımızın memnun olduğu hizmetler aynı şekilde artarak devam edecektir. Biz de elimizden gelen katkıyı sunacağız” dedi.


Kartoğlu da, Uysal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ben de Mevlüt Başkanımıza Büyükşehir’de başarılar diliyorum. Başakşehir’de 9 yıldır gerçekleşen hizmetleri birlikte gerçekleştirdik, 2023 hedef projelerini de yine birlikte hazırladık. İnşallah hiç vakit kaybetmeden projelerimizi hayata geçireceğiz. En büyük destekçimiz de Mevlüt Başkanımız olacaktır” diye konuştu.


Daha sonra ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu, her iki başkan için başarı duası etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaret, Uysal’ın belediye önünde eski mesai arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35