banner32

Türkiye'nin ilk Kent Meydanı Akyapı-Makro tarafından tanıtıldı!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi Akyapı-Makro Ortaklığı tarafından tanıtıldı. Projenin arsa alanı toplam 60 bin metrekare olarak belirlendi.

Türkiye'nin ilk Kent Meydanı Akyapı-Makro tarafından tanıtıldı!
İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı  projesi Akyapı-Makro Ortaklığı tarafından tanıtıldı. Projenin arsa alanı toplam 60 bin metrekare olarak belirlendi.


Başakşehir Times Haber Merkezi   
        
Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak olan Başakşehir Kent Meydanı projesi, Taksim meydanının iki katı büyüklüğünde inşa edilecek.

Başakşehir kent meydanının içerisinde; sağlık kent, 368 bin metrekare ile türkiyenin en büyük botanik parkı, on binlerce araç kapasiteli otopark alanı, restoranlar, kafeler, selatin mimarisi ile hayata geçirilecek 5 bin kişilik cami yer alacak.


İstanbul Başakşehir bölgesinde yaşama geçirilecek olan kent meydanı projesi, akyapı makro ortaklığı imzasıyla yükselecek. Proje, 3.köprü ve otoyol projesinin güzergahında konumlandırılacak.


İçerisinde resmi kurumların da bulunacağı kent meydanı Başakşehir projesinde binaların Selçuklu mimarisine uygun olacak tasarlanacak. Proje, Sağlık Kent'e komşu lokasyonda yükseliyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Merkezi Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nizamettin kümeç
Nizamettin kümeç - 10 yıl Önce

başakşehir mahallesine bak makro akyapı başak mahallesine bak makro akyapı kayaşehire bak makro akyapı şehir meydanına bak aynı daha niceleri türkiyedeki diyer inşaat firmaları başakşehirde inşaat yapmayı istemiyorlar herhalde

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35