banner32

Türkiye’nin en büyük ölçekli şehir planı projesi Park Mavera

İstanbul Başakşehir’de başlıyor. 2014 yılı sonuna kadar yapımına başlanması planlanan Türkiye’nin ilk planlı şehirmeydanı, 60 bin metrekarelik alanıyla Taksim Meydanı’nın iki katı büyüklüğe sahip olacak.

Türkiye’nin en büyük ölçekli şehir planı projesi Park Mavera

Proje ile Başakşehir’deki kamu kurumları ve 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, 9 ihtisas hastaneli Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi, on binlerce araçlık otopark, kongre ve sergi merkezleri, aktivite ve spor alanları, 5000 kişilik cami, metro, tramvay ve İETT durakları Türkiye’ye örnek olacak kent meydanında yer alacak. Yeni meydanda yer alacak tek konut alanına Makro-Akyapı imza atacak.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Makro-Akyapı ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsa ihalesini 1.4 milyar liralık teklifle kazanmıştı. İhale sonucu kazanılan bu arsada Kayabaşı 4. Etap projesi için çalışmalar başladı. 53 bin 86 metrekarelik arsa üzerine kurulan proje, 8 blok halinde tasarlandı. Adı "Park Mavera" olan projenin kısa sürede konutların çoğu satıldı. 2+1 ve 3+1 dairelerin tamamı satıldı. Az sayıdaki 4+1 dairelerin satışları devam ediyor.
 
Makro-Akyapı İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Başakşehir’in yeni merkezinde başlayacakları projenin konum olarak çok iyi bir lokasyonda olduğunu ve fiyatların  böyle bir lokasyona göre çok uygun seviyeden başladığına dikkat çekti. Teslim ettikleri Bahçetepe ve Mavera Başakşehir projelerinde, ilk konut alanların yatırımlarının 2 yıl içerisinde yüzde 80 ile yüzde 100 arasında prim yaptığının altını çizen Uyan, bu projede de benzer bir talep ve prim oranını yakalayacaklarına inandığını kaydetti.
 
En düşük konut fiyatı: 1 milyon 150 bin TL

En düşük metrekare birim fiyatı: 2 bin 650 TL

Ödeme Seçenekleri
Park Mavera projesinde uygun ödeme koşulları sunuluyor.

4+1 : 1.150.000 TL den başlayan fiyatlarla 

Proje Hakkında
672 daire ve 338 ticari üniteden meydana gelen Park Mavera projesi 8 blok halinde tasarlandı. İnşaat büyüklüğü 229 bin 241 metrekare olan proje, 20 bin 82 metrekare taban oturumuna sahip. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Park Mavera'da daire büyüklükleri 126 metrekareden başlayacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35