banner32

Türkiye’de bir ilk: AVM’de örnek daire

Peş peşe gerçekleştirdiği prestijli projelerle Başakşehir’in çehresini değiştiren Fuzul Yapı, son projesi Olimpa Konutları’nın örnek dairesini, alışveriş merkezinin içine kurdu. Türkiye’de ilk defa 199 metrekarelik 4 oda 1 salon örnek daire bir AVM içinde inşa edildi.

Türkiye’de bir ilk: AVM’de örnek daire
 

Fuzul Yapı,
hayallerdeki evi İstanbulluların ayaklarına getirdi. Başakşehir’in çehresini değiştiren modern projelere imza atan Fuzul Yapı, inşaatı hızla devam eden Olimpa Konutları projesindeki dairelerin bir örneğini sıra dışı bir mekana, Olimpa AVM’nin ikinci katına kurdu. Türkiye’de ilk defa bir örnek daire alışveriş merkezinde müşterilerin beğenisine sunuldu.



İnşaat sektöründe gerçekleştirdikleri büyük projelerle haklı bir yer edinen Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Başakşehir’de hayata geçirdiğimiz mimari değişimi Olimpa Konutları’yla pekiştiriyoruz. Bölgeye, kalite ve konfordan ödün vermeyen modern dairelerimizle bir kez daha damgamızı vurmuş olacağız” dedi.



Yatırımcılarımız kazanacak

Başakşehir’de çok ilgi uyandıran Kent Ariva, Kent Neriva, Kent Evila gibi büyük projeleri başarıyla tamamladıklarını vurgulayan Akbal, “AVM ve rezidanstan sonra Olimpa Park’ın son halkası Olimpa Konutları ile bölgeye güzel bir imza daha atıyoruz. Yine Başakşehir kazanacak, yine Fuzul’u tercih eden, güvenen yatırımcılarımız kazanacak, yine İstanbul kazanacak” diye konuştu.



Olimpa Konutları örnek dairesi, Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal tarafından açıldı. Açılış ile birlikte İstanbullular Olimpa AVM’nin ikinci katında kurulan örnek daireyi gezme fırsatı buldu.



Çok beğendim, hiç çıkmak istemedim

4 oda 1 salondan oluşan ve 199 metrekarelik büyüklüğe sahip örnek daireyi ziyaret eden İstanbullular, hayallerindeki eve dokunmanın keyfini yaşadı. Özellikle kullanılan malzemenin kalitesinden ve odaların kullanım rahatlığından etkilendiklerini belirten ziyaretçiler, memnuniyetlerini dile getirdi.



Örnek daireyi gezenler beğenilerini şu sözlerle dile getirdi: “Tam hayallerimdeki ev. Birkaç tur attım, hiç çıkmak istemedim. Özellikle dairenin fonksiyonelliğine ve mekan çözümlerine bayıldım.. Malzemeler çok kaliteli seçilmiş.”



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35