banner32

Türk Sanat Müziğinin kraliçesi Bahçeşehir'deydi

Türk Sanat Müziğinin kraliçesi Muazzez Ersoy, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’ nde sahne aldı. Uzun bir aranın ardından sahnelere BKSM ile dönen Ersoy, Sanat müziğinin seçkin örneklerini Başakşehirliler için seslendirdi.

Türk Sanat Müziğinin kraliçesi Bahçeşehir'deydi
Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserin ev sahipliğini ise Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel yaptı.
Bahçeşehir’de, çok elit bir seyirci var
 
Muazzez Ersoy konser başlangıcında hayranları ile sohbet etti: “Bu kadar güzel bir salonda, bu kadar elit insanlara şarkılarımı söylüyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Görüyorum ki sizlerde benim gibi Sanat Müziği aşığısınız. Bu akşam tüm güzel dostlarımızla bir araya gelmemizi sağlayan Başakşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar bu sahnede sizlerle bir araya geliriz” dedi.
 
Şef, İlyas Tetik yönetiminde 21 kişilik dev kadrosuyla sahne alan sanatçı, BKSM konserine ‘enginde yavaş yavaş’ parçasıyla başladı. Muazzez Ersoy programda; Söyleyemem derdimi, bir bahar akşamı rastladım sizi, hani kuşlar ağaçlar, gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, sunda içeyim, kıskanırım seni ben gibi sevilen parçalarını seslendirdi.
 
‘Şarkılarla gel’ isimli yeni albümünün yakında çıkacağı müjdesini de veren sanatçı iki sene önce yaşamını yitiren besteci Halil Karaduman’a ait olan ‘Devlerin Aşkı’ parçası, boş pencere gibi parçalarıyla da salonda duygusal anlar yaşattı.
 
Sahne performansı ile göz dolduran sanatçıya konser sonunda gecenin anısına Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel tarafından çiçek takdim edildi. Başkan Yardımcısı Ertemel, sanatçıya teşekkür ederek: “ Konser bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Muazzez hanım gönüllerimizde Türk sanat müziğinin kraliçesi olarak yer etti. Ama bu geceden sonra siz Türk sanat müziğinin prensesisiniz”dedi.
 
Ersoy, alkışlarla uğurlandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35