banner29

Torundan dedeye ziyaret

Başakşehir Kızılay Şube gönüllüleri 250 bin şehit verdiğimiz Çanakkale Gelibolu yarımadasındaki şehitliği ziyaret etti.

Torundan dedeye ziyaret
Duygu dolu anların yaşandığı şehitlik ziyaretinde özellikle 57.Alay’ın tüm askerlerinin şehadet şerbetini  içeceklerini bildikleri halde bir saniye bile teredüd etmeden din,devlet ve millet için canlarını feda ettiklerini anlatan rehberi dinleyen bir çok Kızılay gönüllüsünün ağladığı görüldü.  

Başakşhir Times Haber Merkezi  

Başakşehir Belediyesinin her yıl düzenli olarak tertip ettiği Çanakkale Şehitliği ziyareti için bir otobüs'de Başakşehir Kızılay Şubesi gönüllülerine tahsis edildi.

Bu maneviyatı yüksek olan ziyarette milletimizin zor şartlar altında birlik ve beraberlik duygusunda buluştuğu yeniden var oluşumuzun mimarları olan Çanakkale Şehitlerimiz'in aziz hatıraları için Kızılay Gönüllüleri dua ettiler. 

Boğazın en dar ve en derin yerinde yer alan Kilitbahir Kalesinden; Namazgah Tabyaları, Mecidiye tabyaları, Seyit Onbaşı Anıtı, daha birçok yerler ziyaret edildi. 

Kızılay Başakşehir şube başkanı İlyas Bilen herkesin mutlaka Çanakkale Şehitliğini ziyaret etmesi gerektiğini ve bu   duyguyu  gençlerimizin yüreklerinde yaşamaları gerektiğini ifade ederek. Başakşehir Belediyesinin bu noktada çalışmalar yaptığının altını çizerek başkan Mevlüt  Uysal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35