banner25

Teşekkürler başkan

Başakşehir Times Gazetesi ve www.basaksehirtimes.com haber portalı kurulduğu günden beri iyiye iyi kötüye de kötü demiştir. Bir süre önce yağan karda nasıl ki İBB ve Başakşehir Belediyesi sınıfta kaldı diye haber yapmış isek şimdi de Başakşehir halkını SMS.ile kar yağışı için uyaran Belediye başkanı Mevlüt Uysal'a teşekkür etmesini biliriz...

Teşekkürler başkan
Belediyeden yağması muhtemel kar için Vatandaş'a SMS ile dikkatki olun uyarısı geldi

Başakşehir Belediye başkanı Av.Mevlüt Uysal'ın talimatı ile belediyede telefon numarası olan vatandaşlara şu SMS.mesajı gönderildi; "Yoğun kar yağışı 5 Ocak Cumartesi akşamı başlayarak 3 gün deva edeceğinden toplu taşıma araçlarını kullanmanızı,özel araçlarınızla çıkmanız durumunda gerekli güvenlik önlemlerini almanızve tuzlama çalışmalarının daha çabul yapılabilmesi için anayollar üzerine araçlarınızı park etmemenizi önemle rica ederiz" denilen  SMM mesajı gazetemizin Başakşehir'de ikamet eden tüm çalışanlarına gönderilmiştir.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Bu uyarıcı mesajdan sonra kendi araçlarımızla üç gün trafiğe çıkmayacağız ve söylendiği gibi toplu taşıma araçlarını kullanacağız. 
   

Belediyenin SMS.Mesajı ulaşmayan Başakşehir sakinlerine biz de burada meteorolojinin raporlarına göre Cumartesi aşkamı başlayacak kar yağışının üç gün süreceğini hatırlatmak isteriz.

Başakşehir Times Gazetesi ve haber portalı olarak Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın bir çok icraaatını eleştiriyor olmamız güzel ve bilgilendirici çalışmalarını görmezden gelmemizi gerektirmez. İyi yapılan çalışmalara da teşekkür etmeyi biliyoruz.
 
Daha önce bizi takip okurlarımız çok iyi bilirler ki iyi yapılan çalışmalara iyi kötü yapılalara kötü deriz.

Başakşehir Belediye başkanı sıkıntı yaşama ihtimali olan vatandaşları SMS ile bir gün önceden uyarmış. Biz ede "TEŞEKKÜRLER BAŞKAN "demek kalır ve biz de öyle diyoruz...  

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35