banner25

TBMM.ne Genç Ve Bilge Bir Vekil Geliyor

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekil,i adayı Eren Erdem 29 Mart 2015 de yapılan ön seçimde 126 aday adayı içinde yarışı 4.olarak bitirip 2 kontejan adayı ile birlikte 6.sırada milletvekili adayı oldu.

TBMM.ne Genç Ve Bilge Bir Vekil Geliyor
 Başakşehir Malatya Derneğinde gönülleri fethetti
CHP Başakşehir ilçe başkanı Kazım Özeren Erdem Erdem konuşmasına başlamadan önce kısa bir selamlama konuşması yaparak yıllardır Başakşehir Malatyalılar derneğini ziyaret ediyoruz. Her gelişimde  kendimi evimde gibi hissediyorum hepinize teşekkür ederim dedi. 
İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Eren Erdem Başakşehir Malatyalılar derneğinde  hemşehrilerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında 9 tane kitap yazdığını ve her kitabının en az 50 bine ile 150 bin arasında sattığını ifade eden Erdem ufuk açıcı konuşması ile Malatya’lı hemşehrilerinden tam not aldı.
Başakşehir Malatyalılar Dernek başkan Ramazan Boğur Yeni bir Mevlüt Aslanoğlu geliyor dedi
Başakşehir Malatyalılar dernek başkanı iş adamı Ramazan Boğur gazetemize şunları söyledi”Eren Erdem’in ismini duymuştum. Ön seçimde 126 kişi içinde 4.Sırada yarışı göğüslediğini duyduğum zaman bir hemşehrimin başarı beni çok mutlu etmişti. Ancak bugün burada sayın vekil adayımızın donanımını görünce daha da mutlu oldum ve umutlandım. TBMM.si çok değerli bir vekile kavuşacağı için mutluyum. Allah Eren Erdem kardeşimin yolunu açık etsin” dedi.
Dernek başkan yardımcısı Emin Üstün de vekil olduktan sonrada sizi sık sık görebilecekmiyiz dedi…
Başakşehir Malatyalılar Dernek başkan yardımcısı iş Adamı Emin Üstün ise yıllardır seçim öncesi değişik partilere mensup bir çok vekil adayının kendilerini ziyaret ettiğini ifade ederek seçimlerden sonra bir daha kimseyi görmediklerini ifade ederek Merhum Mevlüt Aslanoğlu bu imajı yıkmıştı. Siz de TBMM ne girince bizi unutacak mısınız yoksa merhum Aslanoğlu gibi her an size ulaşabilecek miyiz dedi.
Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner Meclis’e bir bilge vekil geliyor ifadesini kullandı
İlk basımı 1993 yılında yapılan Malatya Kitabının da yazarı olan Hüseyin Çetiner iseEren Erdem’in Başakşehir Malatyalılar derneğinde  yaptığı konuşmayı dinledikten sonra şunları söyledi ”Eren Erdem kardeşlimin İstanbul 3.Bölgede ön seçime giren 126 kişi içinde 4. Sırada çıkması beni çok mutlu etmişti. Ancak bugün burada yaptığı konuşmayı dinledikten sonra daha da mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Çünkü  Eren bey hak,hukuk,adalet ve İslami bilgisi ile yaptığı konuşma da bizleri kendisine hayran bıraktı. Biraz önce dernek başkan yardımcımız Emin Üstün Eren Bey’i Rahmetli Mevlüt Alsanoğlu ile kıyas etti. Aslaoğlu gerçekten Malatya’ya muhteşem hizmetleri olan ve herkese katkısı bulunan bir vekil idi. Ben çelme takılmaması halinde Sayın Eren Erdem’in  2.bir Özal dahi olabilecek potansiyele sahip olduğunu gördüm. Bir Malatyalı hemşherisi ve bir basın mensubu olarak  bu tür potansiyeli yüksek vekillerimiz için elimizden gelen her türlü desteği vermek boynumuzun borcudur. Ben de Sayın Eren Erdem kardeşime çıktığı TBMM. Yolunda başarılar dilerim”.dedi.
CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Özgür Karabat’ta  konuştu
Gerek ilçe başkanı olduğu zaman gerekse de 30 Mart 2014 de CHP Başakşehir Belediye başkan adayı olduğu sürede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Mali Müşavir Özgür Karabat’da kısa bir selamlama konuşması yaparak  şunları söyledi”Biraz önce Eren Erdem söylenmesi gereken her şeyi ifade etti. Bunun üstüne uzun bir konuşma olursa doğru olmaz. İlk günden beri Başakşehir Malatyalılar Derneği bize mekanlarını ve gönüllerini açtılar. Hepinize teşekkür ederim” dedi.
Toplantının bitiminde Hüseyin Çetiner yazdığı Malatya Kitabını Eren Erdem’e imzalayarak takdim etti.
Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandı.
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35