banner29

Sünnet Şöleninde 1100 çocuk doyasıya eğlendi

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleninde çocuklar ve aileleri büyük mutluluk yaşadılar.

Sünnet Şöleninde 1100 çocuk doyasıya eğlendi
Başakşehir Belediyesi sünnet çağına gelmiş ancak çeşitli nedenlerle sünnet olamamış 1100 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet olan çocuklara, eğlenceli bir hatıra bırakmak isteyen belediyenin düzenlediği Sünnet Şölenine katılan 1100 çocuk ve ailesi Başakşehir Has Bacçe’de bulunan lunaparkta doyasıya eğlendi.
 
Sünnet ettirilecek çocuklar ve aileleri mahallelerinden otobüslerle alınarak İBB Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokuluna getirilmesi, sınıflarına gruplar halinde alınması çocuklara pantolon, pelerin, ayakkabı gibi kıyafetlerin giydirilmesi taç, asa gibi aksesuarlarının verilmesiyle başladı.
 
Çocuklar lunaparkta doyasıya eğlendi

Bu sene 5.'si gerçekleştirilen Başakşehir Sünnet Şölenine  Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Dikbaş ve Hatice Demiralay, STK temsilcileri, bölge muhtarları ve çok sayıda çocuk aileleriyle katıldı.
 
Has Bacçe Oyun ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşen şölen için erken saatlerde alanı dolduran çocuklar ve ailelerine İBB Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu binasında sünnet kıyafetleri dağıtıldı. Sünnet kıyafetlerini giyerek Şölen alanına geçen çocuklar maskotlar, çarpışan araba, atlıkarınca, kanguru, uçak ve süper dragon ile doyasıya eğlendi.
 
Çocuklar ve ailelerinden Başkan Uysala teşekkür

Minik yavruların bu önemli gününde aileleri de şölende onların sevinç ve heyecanına ortak oldu. Aileler şölende olmaktan duydukları mutluluğu belirttiler.
 
Adile Eyüpoğlu; Toplu Sünnet Şölenini gerçekleştiren, bu konuda bizlerden yardımlarını esirgemeyen Mevlüt Uysal’a çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarından oldukça memnunuz.
 
Şavaş Keleş; Belediyenin hizmetlerinden çok memnunuz. Bu etkinlik için de başkanımıza çok teşekkür ediyorum.
 
Barış Biçer; Çok mükemmel bir etkinlik. Belediyemize, başkanımıza ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının ve çalışmalarının devamını diliyoruz
 
Fatih Karabulut; Gayet güzel bir Sünnet Şöleni. Çocuklar çok eğleniyor, onların mutlu olması bizleri mutlu ediyor. Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a çok teşekkür ediyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35