banner32

Sultangazi ‘nin En Tatlı Mekanı Faruk Güllüoğlu

Türk kültürünün ve Türk mutfağının ayrılmaz lezzetlerinden birisi olan Baklava ve tatlı çeşitlerinin en kaliteli ve lezzetli örneklerinin satıldığı Faruk Güllüoğlu Sultangazi Mağazasını sizin için ziyaret ettik.

Sultangazi ‘nin En Tatlı  Mekanı Faruk Güllüoğlu
 TMSF İdaresindeki Faruk Güllüoğlu,Sultangazi Mağazası Lezzet Durağı durumunda

İlçenin en işlek ceddelerinden birisi konumunda olan Eski Edirne asfaltı 661 numarada yer alan Faruk Güllüoğlu Mağazası tam bir tatlı fabrikası konumunda.

Mağaza’da Cevizli baklava ,Fıstıklı, baklava,Şöbiyet,Sarma, Sütlü Nuriye,Kadayıf, başta olmak üzere 30 dan fazla şekerli tatlı ,onlarca çeşit yaş pasta ,kuru pasta,Lokum,draje,çikolata,sütlü tatlılar başta olmak üzere onlarca çeşit ürünü Faruk Güllüoğlu Markası ile güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner şube müdürü Kenan Bıyık’a sordu

Tatlı çeşitlerinizin lezzeti ve kaitesi diğer bir çok işletmenin ürünlerine göre daha lezzetli ve güzel bunu neye borçlusunuz dedi.

Şube Müdürü Kenan Bıyık ise,lezzet ve kalitelerinin bir kaç tane nedeni var. İlki kullanılan bütün malzemelerin birinci sınıf oluşu. İkincisi şeker pancarından üretilmiş şeker kullandıkllarını ve mesleğinin zirvesinde olan Antepli baklava ustalarının sihirli ellerinden çıkan bütün ürünlerimizi güvenle ve afiyetle yiyebilirsiniz dedi.

Cafe Bölümünde güzel zaman geçirebilirsiniz

Faruk Güllüoğlu Sultangazi Mağazasında istediğiniz tatlı çeşidini,ister kilo ile isterse tepsi ile satın alabileceğiniz gibi porsiyon olarak‘da siperiş etmeniz mümkün.

Şube Müdürü Kenan Bıyık şunları da ifade etti; Ayrıca dünya mutfağına ait eşsiz lezzetleri de hem restaurantimizda misafirleriniz ile yiyebilir, toplantı ve etkinlikler düzenleyebilir veya evinize paket servis ile sipariş edilebildiği mekanlarının müşterilerine hizmet sunduğunu söyledi. Aynı anda 100 kişiye kadar misafirlerinizi ağırlayabildiğiniz mekan Başta Sultangazi halkı olmak üzere İstanbul Halkının hizmetine açıktır.

Adres: İsmet Paşa Mahllesi Eski Edirne Asfaltı NO:661/ A Sultangazi/ İstanbul (Sultangazi Sultançiftliği Tramvay Durrağı Karşısı,Bahat Hastanesi Yanı )

Telefeon: 0212- 619 03 03

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35