banner29

“SP.il başkanı AKP.Rantiye’ye hizmet ediyor”

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanlığının düzenlediği STK.Muhtar ve basın mensupları ile buluşma yemeği Başak Sofrasında yapıldı.

“SP.il başkanı AKP.Rantiye’ye hizmet ediyor”
Yaklaşık olarak 120 kişinin katıldığı toplantının misafirleri çok renkli kişilerden oluşuyordu. Tüm misafirlere konuşma hakkının verildiği toplantıda ortak görüş ülkede iyi muhalefet eden bir partinin eksikliğinin hissedildiği vurgulandı.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber
 
Saadet Partisi İstanbul başkanı Selman Esmerer’in ekonomik gidişattın hükümet tarafından her ne kadar tos pembe gösterilse de gerçeklerin ortada olduğunu söyledi. Hükümetin rakamları kendi istediği gibi halka lanse etmeden başarılı dedi. Hükümet üyeleri sürekli 135 milyar dolarlık ihracat rakamlarına ulaştık diye seviniyorlar. Hal bu iken hükümet 241 milyar dolarlık ithalatımızı saymıyor dedi.
 
Sular vadisinde Killer’e verilen 25 katlık imar planı tam anlamı ile bir felakettir dedi.
Kimliğimize bakarsanız dini hanesinde Müslüman yazıyor. Ama hırsızlık bizde,yalan bizde, kul hakkı yemek bizde diyerek insanların Müslüman’ca yaşayamadığına sert tepki gösterdi.
 
TOKİ’nin aşırı yetkilerinden tutun kentsel dönüşüm’ün rantsal dönüşüme doğru kaydığını ifade eden il Başkanı Selman Esmerer Saadet partisi olarak daha çok çalışmak zorundayız mesajı verdi.
 
Ülkemizde 9 milyon altıyüz bin yeşil kartlı vardı.Hükümet bu sayısı son düzenlemeler ile 5 milyon beş yüz   bine çekti diyen il başkanı siyasi iktidarlar kolay kolay dışarı bilgi vermezler dedi.
 
Açlık sınırı 1000 lira yoksulluk sınırı da ayda 3.000 lira deniliyor ama şu an ayda bu kadar maaş alacak kim var ki acaba ?
 
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35