banner29

SP.Başakşehir Budist zulmüne dur demek için alanlarda

Dalay Lama Çin'in kendilerine yaptığı zulme karşı masum ve zulme uğramış numarası yaparken kendi yandaşları Müslüman Arakan halkını hunharca katlediyor... Bu zulme ilk olarak SP.istanbul il başkanlığı dış ilişkiler birim başkanı Önder Sipahioğlu dikkat çekti... Şimide Tüm SP.teşkilatları teyakuzda ..

SP.Başakşehir Budist zulmüne dur demek için alanlarda
Tarihin en büyük katliamlarından birinin yaşandığı Arakan için Teyakkuz halinde. 5 Ağustos Pazar günü Saat 15:00’da İstanbul Kadıköy Meydanında gerçekleştirilecek  miting için Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı hazırlıklarını hızla sürdürüyor.

 
“Bütün zalimlere lanet” sloganı altında gerçekleştirilecek miting ile Arakan başta olmak üzere dünyadaki bütün katliam ve zulümler lanetlenecek.
 
5 Ağustos Pazar günü Saat 15:00’te İstanbul Kadıköy Meydanında gerçekleştirilecek miting için Saadet Partisi İstanbul İl ve İlçe Teşkilatlarıda hazırlıklarını hızla sürdürüyor.
 
Konuyla ilgi açıklama yapan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN,  

"Arakan başta olmak üzere yeryüzünde Müslümanlara yönelik soykırım, katliam ve zulümleri lanetlemek üzere Saadet Partisi Genel Merkezi İstanbul İl Başkanlığımızın öncülüğünde büyük bir miting düzenlenmesi kararı almıştır.

Maalesef, Arakan’da tam bir insanlık dramı yaşanmakta, binlerce masum Arakanlı Müslüman bütün dünyanın gözü önünde tarihte görülmemiş bir vahşetin kurbanı olmaktadır.

Saadet Partisi olarak dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir zulme rıza gösteremeyiz, sessiz kalamayız.

Bu yüzden Arakan’dan, Doğu Türkistan’a, Filistin’den Suriye’ye, akan Müslüman kanını tel’in etmek ve tüm zalimleri lanetlemek üzere İstanbul’da yaşayan tüm halkımızı, Sivil Toplum Kuruluşlarını, kanaat önderlerini, ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarını 5 Ağustos Pazar günü Kadıköy meydanına mazlumların çığlığına kulak vermeye, insanlığın sesi olmaya davet ediyoruz", dedi.

-- 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35