banner29

Siyasi Parti İlçe Başkanlarından Emniyete Ziyaret

Polis teşkilatının kuruluşunun 167. Kuruluş yıldönümü ve polis haftası, düzenlenen etkinlik ve ziyaretlerle devam ediyor. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerin Başakşehir İlçe Başkanları ve yönetimleri de polis haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Siyasi Parti İlçe Başkanlarından Emniyete Ziyaret

Polis teşkilatının kuruluşunun 167. Kuruluş yıldönümü ve polis haftası kapsamında düzenlenen etkinlik ve ziyaretler Başakşehir ilçemizde de devam ediyor. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerin Başakşehir İlçe Başkanları ve yönetimleri de polis haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler. AK Parti İlçe Başkanı Ayhan ÖZGÜREL, CHP İlçe Başkanı Özgür KARABAT, MHP İlçe Başkanı Aytekin HORASAN ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyarette bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü Ekrem GÜNEYİSİ tarafından makamında kabul edilen parti ilçe başkanları, Başakşehir ilçemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında emeği geçen tüm polislerimize teşekkür ederek polis haftaların tebrik ettiler.


YORUM EKLE
YORUMLAR
S.A
S.A - 12 yıl Önce

HALKIN SESİ PARTİSİ başakşehir ilçe teşkilatında çok büyük bir degişim oldu .ilçe başkanlıgı ve yönetim yenilendi belediye seçimlerde akıl almaz şekilde bastırıcagız inşallah şimdiden çalışmalarımıza başlatık ve aaga kalktık HAYIRLISI OLUR İNŞ BAŞAKŞEHİRE RENK KATACAK EKİPLE GELİYORUZ ... GÜNEŞ DOGUYOR HALKIMIZ AYDINLANIYOR

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35