banner29

Şişede durduğu gibi durmadı

Uzun bir sürenin ardından ekranlara yeni bir dönem dizisiyle dönüş yapan Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı 'Karadayı', pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlardaydı.

Şişede durduğu gibi durmadı
İlk bölüm şerefine Beyoğlu Zarifi Meyhanesi'nde yemek yiyerek dizinin ilk bölümünü izleyen dizi oyuncu kadrosu ve set çalışanları, gece geç saatlere kadar eğlencelerine devam etti. Gecede İmirzaloğlu'nun babasını canlandıran Çetin Tekindor'un olmaması dikkatlerden kaçmazken, Tuncel Kurtiz ise diziyle ilgili olarak, "Çocuklar harika oynamışlar hepsini tebrik ediyorum. Çok iyi bir oyun ortaya koymuşlar, ikisinin de oyunculuğu tartışılmaz zaten" diyerek evinin yolunu tuttu.
Ekip içip taşkınlık yaptı
Kurtiz'in aksine dizi ekibi gece geç saatlere kadar mekanda kaldı. Set çalışanları Kenan İmirzalıoğlu mekandan ayrılırken adeta etrafına etten duvar ördüler. Bu duruma İmirzalıoğlu'da sessiz kalamayarak tepki gösterdi. Bergüzar Korel çıkarken de set görevlileri aynı tavrı gösterdi. Apar topar arabaya bindirilen Korel'in gidişi sırasında görüntü almak isteyen basın mensupları engellenince ipler koptu. Oldukça alkollü olan set çalışanları basın mensuplarının üzerine yürürken olay mekan çalışanları tarafından yatıştırıldı. Kendisinin 2. yönetmen olduğunu iddia eden bir kadının sokak ortasındaki serzenişi ise şaşırttı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35