banner29

Sheesha Cafe ve Belediye zabıtası inşaat olmayacak dedi ama ...

Başakşehir 5.Etap'ta bulunan Sheesha Cafe'nin sahibi eski Ak Parti il genel meclis üyesi Zeki Pehlivan'ın sahibi olduğu yerde yapılan ek inşaat Kanlıca site sakinlerinin tepkisi karşısında hem Cafe sahipleri hem de Belediye zabıtası inşaatın durdurduğunu söylemelerine rağmen 2 gün içinde apar topar inşaat yapıldı.

Sheesha Cafe  ve Belediye zabıtası inşaat olmayacak dedi ama ...
Bize yalan  söylendi 

Sheesha Cafe'nin yanında bulunan Kanlıca Sitesi E-32 blok sakinleri Belediye'nin çağrı merkezini telefon yağmuruna tuttukları halde cafe yetkiliside biz mekanımızın sağ ve sol girşine tuvalert yapacaktık ancak gelen  tepkilerden sonra inşaatı durduruk açıklamasının yanı sıra Başakşehir Belediye zabıtası da inşaat yok demesine rağmen yüksek yerde torpili olduğu belli olan Cafe sahibi Zeki Pehlivan inşaat yaparken Başakşehir Belediyesinin bu işleme seyirci kaldığına inanan site sakinleri eğer bir garip işyerine ek bir inşaat yapsaydı belediye zabıtası orayı o kişiye dar ederdi. Ama kanunlara uygun olmayan işi eğer arkası güçlü birisi yaparsa hiç kimse engel olmuyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Site sakinleri Başakşehir Belediye başkanı Av.Mevlüt Uysal'ın bu oldu bitti karşısında seyirci kalmaması gerektiğini savunarak evimizin yanında bulunan yeşil alanın yok edlip yerine kokusu direk bizim evlere gelecek olan tuvalet yapılmasını istemiyoruz. Zaten kendisi de projelerde yer almayan Vadi'deki bir çok yapıdan birisi olan Sheesha Cafe'nin sahipleri istedikleri zaman inşaat yapacaklarsa nerede kanun, nerede nizam, diyerek tepkilerini ortaya koyan site sakinleri bu durumu kabul etmemiz söz konusu olamaz dediler.

Başakşehir Beleidye başkanı Mevlüt Uysal bir açıklama yapacak mı ?

Sular vadisinde bulunan Sheesha Cafe'nin sağ ve sol tarafına site sakinlerinin bütün itirazlarına rağmen inşaatı Başakşehir Belediye zabıtası tarafından durdurulmayan Cafe'nin yanındaki inşaat için zabıta ekipleri site sakinlerine yanlış bilgi vererek herhangi bir inşai faliyet yok demelerine rağmen Cafe'nin sağ ve sol tarafına büyükçe bir inşaat faaliyetinin olduğunu (09.12.2014 saat 20.15 de haber de kullanılan foto ile ortaya koyduk) Sheesha cafe yaptığı ile mi kalacak yoksa Başaşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal kanunları uygulayarak bu yeri yıkacak mı ?  Biz bu işin takipçisi olacağız.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35