banner25

Sevilen iki diziye şok!

Değişen reyting sistemi nedeniyle TV piyasası kan ağlıyor. İlk bölümü 31. olan son yılların en popüler dizilerinden Yalan Dünya da yayından kaldırılıyor.

Sevilen iki diziye şok!
 Star TV'nin iddialı dizisi Reaksiyon'un da önümüzdeki günlerde yayından kaldırılması bekleniyor. 
 
Güneş'in haberine göre bu sezon reyting ölçümünün daha küçük yerleşim birimlerine açılması ve denek sisteminin değişmesi televizyon piyasasında tüm dengeleri bozdu. Yapımcıların bölüm başına 450 bin TL'den başlayan bütçelerle çektiği diziler eskisi gibi yüksek reytingleri göremeyince teker teker bitirilmeye başlandı. Bu durumdan son 4 yılın en popüler komedi dizisi Yalan Dünya da nasibini aldı.
 
 
Oyunculara mesaj attı
Cuma gününden çarşambaya alınan ve süresi 75 dakikaya indirilen dizi, ilk bölümünde Tüm Seyirciler'de 31. olunca Kanal D ve tüm ekip büyük şok yaşadı. Senarist ve başrol oyuncusu Gülse Birsel'in ellerindeki 4 bölüm bitince dizinin final yapacağını mesajla oyuncularına bildirdiği öğrenildi. Yalan Dünya'nın bugün ekrana gelecek bölümünün ne kadar izleneceği ise diziye son bir şans verilip verilmeyeceği konusunda büyük önem taşıyor. 
 
Sırada Reaksiyon var
Final yapacağı iddiası TV piyasasında dolaşan diğer bir dizi de İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu ve Nehir Erdoğan gibi kaşesi yüksek oyuncuların rol aldığı Reaksiyon ... Show TV'nin Güldür Güldür isimli düşük bütçeli ve kolay prodüksiyonlu programının reytinglerde 1. çıkması, kanalları maliyetini karşılayamayan büyük projelerden vazgeçmeye zorluyor.

VATAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35