banner32

Senin Başakşehir’in İçin Başvurular Başladı

Başakşehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin aidiyet duygusunu artırmaya yönelik bir video yarışması başlattı. Başakşehirliler, “Senin Başakşehir’in” adlı yarışmaya 1 dakikalık videolarla 3 Şubat Pazartesi’ye kadar başvurabilecek.

Senin Başakşehir’in İçin Başvurular Başladı
 Başakşehir’in güzelliklerinin ilçe sakinlerinin gözünden nasıl göründüğü ortaya koyacak Senin Başakşehir’in video yarışmasının duyurusu, Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu tarafından sosyal medya üzerinden yapıldı. 

Başkan Kartoğlu duyurdu

“Yeni bir sürprizle karşınızdayım” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kartoğlu, “Yakında sosyal medya üzerinde yeni bir yarışma başlatıyoruz. Yarışmamızın adı “Senin Başakşehir’in”. Senin Başakşehir’in, bir video yarışması olacak” dedi. 

Başkan Yasin Kartoğlu, yarışmaya katılacakları bekleyen sürprizlerden de bahsetti; “Mutluluğun şehri Başakşehir’i, bir de sizin gözünüzden izleyelim. Muhteşem ödüllerimiz var. Yarışmada dereceye girecekleri, son teknoloji ürünü laptop, cep telefonu ve tablet bekliyor.” diye konuştu.  

Videoların süresi en fazla 1 dakika olacak

Senin Başakşehir’in yarışmasını ayrıntıları ve başvurularının nasıl yapılacağı belli oldu. Yarışmaya katılmak isteyenler, Başakşehir’le ilgili çekecekleri en fazla 1 dakikalık videoları [email protected] mail adresine göndererek başvurabilir. Gönderimde video ismi ile kişisel ve iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz bir şekilde belirtilmesi gerekiyor.

Son gönderim tarihi 3 Şubat 

3 Şubat 2020 Pazartesi gününe kadar gönderilecek videoların, yatay çekim (16:9), 1920*1080 çözünürlüğe sahip full HD, 25 kare, mov ya da mp4 formatında, en fazla 2 gb büyüklüğünde ve telifsiz müzik kullanımı ile hazırlanmış olmalı. Teknik şartların dışında hazırlanan videoların seçici kurul tarafından dikkate alınmayacağı ifade edildi. Yarışmada dereceye girecekler, son teknoloji ürünü laptop, cep telefonu ve tablet kazanacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35