banner29

Seçim bitti sokak röportajları devam ediyor

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ‘in kurduğu ilk politik sokak röportajının kanalı İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı seçim bitmiş olmasına rağmen İstanbul sokaklarının nabzını ekranlarına taşımaya devam ediyor.

Seçim bitti sokak röportajları devam ediyor
 Halkın nabzı bu kanalda atmaya devam edecek

İstanbul’un 39 ilçesinde yaptığı politik sokak röportajları ile aranan bir kanal olan “İstanbul Times Tv Özel” YouTube” Kanalı sokak röportajlarına devam ediyor.

Seçim dönemlerinde vatandaşlara ''Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz ve neden?'' sorusunu soran kanal seçimsiz ortamda da güncel konular hakkında sokaktaki vatandaşın ne düşündüğünü soruyor.

Her geçen gün artan abone ve izlenmeye sayısı ile gündeme damga vuran kanal 81 ilin yanın sıra Türklerin olduğu dünyanın 150 den fazla ülkesinde de izleniyor.

2014 yılında yayın hayatına başladı dop dolu devam ediyor

2014 yılında yayın hayatına başlayan kanal 150 binden fazla abonesi 80 milyon kez izlenme oranı ile farkını ortaya komaya devam ediyoır.

İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği ve bu alanda ilk olma özelliği taşıyan kanal her geçen gün sağlıklı büyüme trendini sürdürmeye devam diyor.

Trend Videolar üreten kanal

Çekmiş olduğumuz videoları bizim linkimiz ile paylaşmayanlar emeğimize saygı gösterip bizim linkimiz ile paylaşsalardı bugün 80 milyon olan izlenmemiz çok rahat bir şekilde 800 milyon olurdu diyen kanalın kurucusu Hüseyin Çetiner takipçilerimizden,abonelerimizden paylaşımları bizim üzerimizden yapmalarını rica ediyoruz dedi.

Bu güçten sizde yararlanan

Sokakta halkın konuştuğu videoların başına reklam veren kurum ve kuruluşlar sesini en doru şekilde milyonlara ulaştırıyor sizde 15 veya 20 saniyelik görsel tanıtımınızı ömür boyu yayında kalacak olan videolarımızın başında yayınlatmak sterseniz hemen iletişime geçin:

10 Bin İzlenme Sadece 100 TL + KDV.

20 Bin İzlenme Sadece 200 TL “

50 Bin İzlenme Sadece 500 TL “

100 Bin İzlenme Sadece 1.000 TL “

500 Bin İzlenme Sadece 7.500 TL “

1.000.000 …… İzlenme Sadece 15.000 TL “

İstanbul Times Özel Youtube kanalı fikrini açıkça söylemek isteyen her vatandşa mikrofon uzatıyor.

Yoğun talep üzerine 24 Haziran öncesi ve sonrası sokak röportajlarına Ankara'yı da ekleyen kanal, başkentlilere de gündemle ilgili sorular sordu. Türkiye'nin bir çok yerinden mesajlar aldığını ifade eden ekip mümkün oldukça her yere ulaşmaya çalışacağız dediler.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35