banner32

Sahne Gençlerin!

Gençleri kültür-sanat faaliyetlerine yönlendirmek ve yeteneklerini sergilemelerine fırsat tanımak amacıyla geleneksel hale getirilmesi planlanan Başakşehir Belediyesi Liselerarası Müzik Yarışması başvuruları başladı.

Sahne Gençlerin!
 Müzik Akademisi ile gençlere sanatsal etkinlikler kapılarını açan Başakşehir Belediyesi müzik yarışması gerçekleştiriyor.

 

12-26 Mart arası yarışmaya katılacak adayların kayıtlarının öğretmenleri tarafından basaksehirkultursanat.org adresi üzerinden online yapılması yeterli. Solo başvuruların ön elemesi Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde 31 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında yapılırken, okul grubuyla başvuruda bulunacak öğrencilerin ön elemesi ise 7-8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yarışmanın finali ise sürpriz konuklarla birlikte 14 Nisan Cumartesi akşamı yapılacak.

 

Yarışmaya Başakşehir ilçesi içerisindeki tüm lise öğrencileri katılabiliyor. Sadece bir branştan katılım sağlanabilecek yarışmada, “En İyi Grup” dalında yarışmaya katılacak öğrenciler davul ve piyano haricinde diğer tüm enstrümanları kendileri temin edecekler. Yarışmaya katılacak tüm okullar, her branş için en fazla 3 aday gösterebiliyor. Ayrıntılı bilgi ve şartname için basaksehirkultursanat.org adresinden bilgi alınabileceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35