banner25

Şahintepe’de verilen tapu değil kağıt parçası

CHP’ Başakşehir ilçe örgütü kısa sürede örgütlenerek binlerce vatandaşı bir araya getirip ilçe Belediyesi’nin seçimlere sayılı günler kala Şahintepe’de hiçbir işe yaramayan tapular vererek halkı kandırmaya teşebbüs ettiğini iddia ettiği toplantıya katılım çok büyük oldu..

Şahintepe’de verilen tapu değil kağıt parçası
Kısa bir süre önce Başakşehir Belediyesi Şahintepe mahallesinde Ramazan etkinliklerinin yapıldığı alanda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da katıldığı bir tören ile 30 yıldır süren sorunu çözüp halka tapu verdiğini söylemişti.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi  / Özel Haber

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir ilçe örgütü bu sefer aynı mekanda binlerce vatandaşın katıldığı bir etkinlik yaparak Belediyenin size verdiği tapuların hiç bir anlamı yok dedi. 

CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat yaptığı konuşma’da''Belediye Başkanı Mevlüt Uysal seçime aylar kala halkın gözünü boyamak adına hiçbir işe yaramayan arkasında 50/60 tane isim olan tapular vermek tek kelime ile halkı aptal yerine koymaktır'',dedi. 

Tapularda ancak ölen kişilerin isimleri arkaya yazılır.Ancak sizlerin tapularınızda isimler arkada yazılıyor. Bu hakaret ile sizi de ölmüş kabul ediyorlar galiba diyerek sert tepki gösterdi.

%40 hissenizin kesildiği, bu tapu ile yerlerinizi müteahhide veremiyorsunuz, bu tapudan sonra yerleriniz sizin için değerlenmeyecek,sorunu çözülmüş tapu sadece size mi ait ?Gelecekte Şahintepe’de sizler mi yaşayacaksınız ? Şahintepe’de doğal afet riskimi vardı da rezerv alanı ilan edildi gibi sorular soran CHP Başakehir İlçe Başkanı Özgür Karabat ilçenin sorunlarına hakim bir şekilde yaptığı konuşma ile binlerce Şahintepe’li den iyi not aldı.
 
CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin Ak Partiye meydan okudu
 
CHP genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin konuşmasına “Ben ana muhalefet partisi genel başkan yardımcısıyım. Normal şartlar altında TRT'nin ve AA'nın bu etkinliği takip etmesi gerekir.Ancak AKP basını susturmuş durumda dedi. Cebinizde elektrik faturası vardır çıkarın bakın TRT’nin hepimizin kullandığı elektrikten pay aldığını göreceksiniz.Halkın vergileri ile hizmet veren devletin iki haber organı sanki burada binlerce vatandaş yokmuş gibi hareket ediyor diyerek basının susturulduğunu söylemesi ile kalabalıktan ''yuh'' sesleri yükseldi”.
 
“Tekin Tayyip Erdoğan'' yıllar önce gece kondu da ikamet ediyordu. Onun sorunu nasıl çözülmüş ise sizinde sorunuz öyle çözülsün,dedi.
 
Çamlıca da Cami bahane rant şahane iddiası
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin parti olarak hiçbir ibadet yerine karşı olmadıklarını ifade ederek AKP genel başkanı Erdoğan Çamlıca tepesine camii yapacağım diyerek iyi niyetli hacı amcaların beğenisini kazandı. Ancak kısa süre sonra caminin yanı başında 56 dönümlük yerde Rezidans yapacakları ortaya çıktı.Bunlar Çamlıca’ya bu rezidansları yapmayı kafalarına koymuştu ancak kamuoyu baskısından korktukları için direkt olarak Çamlıca tepesine Rezidans yapacağız demek yerine camii yapıyoruz diyerek gerçek niyetlerini gizlediler,dedi.
 
Yarın öbür gün AKP'liler yanınıza gelecek bizim yalan söylediğimizi söyleyecekler ne olur bizi onlarla bir araya getiren bakalım bana cevap verebilecekler mi ?
 
Tekin konuşmasında seçime kadar bizim de sizin de gücünüz AKP yetebilir mazallah bu dönem de AKP Başakşehir ve İstanbul’da belediyeyi alırsa tapunuz olsa bir Adına kentsel dönüşüm fermanı denilen yasa ile tapunuzun hiçbir anlamı kalmayacak diyerek halkı uyardı.
 
Tekin konuşmasını burada Başbakan’a,Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a seslenerek halka zulmetmeyin diyorum,dedi.
 
Mevlüt Uysal şaşırma sabrımızı taşırma, direne direne kazanacağız,gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek gibi sloganların atıldığı CHP Şahintepe etkinliğine katılım çok yüksekti. 
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35