banner29

Saadet Partisinden geçmiş olsun ziyareti

6 Mart 2015 tarihinde yapılan Başakşehir Belediye meclis toplantısında R.Ö tarafından yumruklu saldırıya uğrayan gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e evinde geçmiş olsun ziyaretine gelen Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Yusuf Güşen, yardımcıları Zeki Panzehir,Ali Özdemir, Hayati Otyakmaz ve Ömer Faruk Akyüzlü 'den oluşan heyet hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de son siyasi gelişmeleri konuştu.

Saadet Partisinden geçmiş olsun ziyareti
Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Yusuf Güşen Şiddet nereden gelirse gelsin kınıyoruz dedi

yardımcıları ile yayın grubumuzun imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'i evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileten Yusuf Güşen şunları söyledi "Öncelikle işinizi yaparken yumruklu saldırıya uğramanızı nefretle konıyorum. Saldırının çirkin olması zaten tartışma gütürmez. Ancak daha da vahimi saldırıyı yapan kişiyi destekler nitelikte siyasi büyüklerinin saldırgana sahip çıkması insanı daha da üzüyor. Size ve yayın grubunuza karşı yapılan çirkin saldırıyı kınıyor hepinize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum dedi.      

İlçe başkanı Güşen ile  birliklte ziyarete katılan yardımcıları,Zeki Panzehir,Ali Özdemir,Hayati Otyakmaz ve Ömer Faruk Akyüzlü'de işini yapan basın  mensubunu darp edenleri ve zihniyetlerini kınadıklarını ifade ettiler. 

Hüseyin Çetiner'de ziyaret ile alakalı şunları söyledi;

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Yusuf Güşen'e,yardımcıları,Ali Özdemir'e,Zeki Panzehir'e, Hayati Otyakmaz'a ve Ömer Faruk Akyüzlü'ye yaptıkları geçmiş olsun ziyareti için çok teşekkür ederim.

Dostlarımızın zor günümüzde bizi unutmadıkları için mutlu olduk. Biz şiddet ve kaba kuvveti savunan bir düşünceye sahip değiliz.Olayı yapanı yaptıranı,göz yumanı ve arka çıkan herkesi Allah'a havale ediyorum"dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35