banner29

Saadet Partisinden basın ve STK'lara kahvaltı

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Eemekli eğitimci Yusuf Güşen ve yönetimi Ramazan ve yaz aylaru nedeni ile ara verdikleri mudat toplantılarına yeniden başladı...

Saadet Partisinden basın ve STK'lara kahvaltı
Saadet Partisi Başakşehir karınca gibi çalışıyor

Başakşehir de Belediye seçimlerini alaacağını iddia eden ilçe başkanı Yusuf Güşen şimdiden yerel yönetim seçimlerine başladıkarı yaptıkları ile işlerden görmek mümkün.

Başakşehir Times Haber Merkezi

2.Etap girişinde bulunan Merhaba pastanesinde yapılan STK ve basın mensupları toplantısı oldukça renkli ve verimli geçti. 

Güşen artık seçime kadar her ay bu toplantıyı değişik STK temsilcileri ile yapacağız dedi.

Güşen konuşmasında Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın şehrin yönetimini iyi yapamadığını iddia ederek Saadet Partili bir belediyede halkın istek ve talepleri doğrultusunda bir yönetim benimseyeceğiz dedi.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen, Uysal'ın 4 yıllık başkanlığı süresince Vergi Dairesine en borçlu belediyeler sıralamasında ön sırlarda olması dahil onlarca olumsuzluğa imza attığını söyleyerek İstanbul'un parlayan yıldızı olmaya aday Başakşehir'in çok kötü idare edildiğini söyledi.

Daha sonra toplantıya katılanların kendilerini tanıtmaları ile samimi bir ortam da geçen kahvaltıda ilçenin sorunları masaya yatırıldı.

Kaynak : istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35