banner29

Saadet Partisi Başakşehir'de Mahalle Merkezli Projelerini Açıkladı.

Sosyal Sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz edilen Yönetici ve Ulaşım Uzmanı olan Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, kamuoyu tarafından merakla beklenen Mahalle Merkezli Projelerini açıkladı.

Saadet Partisi Başakşehir'de Mahalle Merkezli Projelerini Açıkladı.
Her Mahalleye Çocuk Parkı ve Spor Sahaları

Her mahalleye çocuk parkı ve spor sahaları inşaa ederek Başakşehirlilerin yüzlerini güldürmeyi hedefleyen Neşet Çevik, "Mahallelerimizde çocuk parkları ve spor alanları yetersizdir. Çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin sağlıklı beden ve ruh gelişimleri için gerekli tesisler sosyal donatı alanları, her mahallenin ihtiyaç ve beklentilerine göre inşa edilecektir." dedi.



Her Mahallede Taziye Odası

Mahallelere geç kalan yatırımları bir bir yapacaklarını ifade eden Saadet Partisinin Başkan Adayı Neşet Çevik, 30 Mart’ta kazanılacak zafer ile "Yakınını kaybetmiş kişilere taziye için gelen insanları ağırlamaları için her mahallede en az bir Taziye Odası inşa edeceğiz." dedi.



Başakşehirliyiz Biz Bir Aileyiz Projesi

Başakşehirliyiz Biz Bir Aileyiz Projesiyle tüm vatandaşlarımızın huzur içinde mutlu bir yaşam sürmesine katkıda bulunacaklarını ifade eden Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, "Başakşehir’de toplumsal uzlaşmayı beraberinde getirecek olan bu projeyle kardeş mahalle çalışması yapılarak, birbirinden kopuk yaşayan bu mahalleler arasında Belediye öncülüğünde sosyal, kültürel ve ekonomik bağ kurulacaktır. Sosyal Şehir projesi olan bu çalışma suç oranlarını düşürecek, Başakşehirlileri “biz”leştirecek ve Başakşehirli Ruhu oluşturulacaktır." dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35