banner25

Saadet Partisi Başakşehir Yusuf'u unutmadı

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı emekli eğitimci Yusuf Güşen ve yardımcıları Ömer Faruk Akyüzlü,Ali Özdemir, ve Recep Peker daha önceden katılmak durumunda oldukları bir toplantıları olduğundan dolayı sünnet merasimine katılamadıkları için evde Yusuf' u ziyaret etti.

Saadet Partisi Başakşehir Yusuf'u unutmadı
Misafirler siyasi olunca  gündem yerel yönetim seçimi oldu 

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Yusuf Güşen ve yardımcıları sünnet merasimine yoğun programları nedeni ile katılamadıklarından dolayı Çetiner ailesini evlerinde ziaret ederek Yusuf Sıddık Çetiner 'e hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun dileklerini ilattiler.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Gündem Başakşehir yerel yönetim seçimi oldu

Güşen
ve arkadaşları seçimde Saadet Partisinin İstanbul'da seçimi kazanacağı 5 ilçeden birisinin de  Başakşehir olduğuna inandıkları ifade ederek Erbakan Hocamızın kuruluşunu yaptığı ilçede Milli Görüş Belediyecilğini bütün özellklerini Başakşehir'de İstanbullulara kanıtlayacaklarını ifade ederek 30 Mart 2014'de Başakşehir'i Saadet partili bir bir belediye başkanı ve ekibi devr alacak dediler.

İlçe başkan yardımcısı Ömer Faruk Akyüzlü,ilçe yöneticleri,meclis üyeleri ve belediye başkan adayımız ile birlikte kuracağımız ekibimiz Başaşehir'de sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamak kaydı ile tüm seçmenimizin karşına çıkarak Adil düzen belediyecilğinde neler yapabileceğimizi kendilerine anlatınca kader kıymet ve samimi yöneticiler gören seçmenlerimiz bize teveccüh gösterecekler ve bize belediyenin kapılarını açacaklardır dedi.

Diğer bir ilçe başkan yardımcısı Recep Peker'de Saadet Partisi siyaseti ticaret için değil hizmet için yapıyor. 2009'da Başakşehir'de seçimi alacak durumdaydık. Bilinmeyen bir el halkın partimze karşı olan güveni görünce Altınşehir'de bir cami derneği adına SMS atıldığı iddiası seçmenimizin kafasını karıştırdı ve bizi zor durumda bıraktı dedi.

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkan yardımcısı ve sski İBB başkan danışmanı AliÖzdemir'de şunları söyledi " 1989'da Refah Partisi olarak İstanbıl'da bir kaç tane ilçe belediye başkanlığını kazanarak çalıp çırpılmadığı takdirde bu ülkenin kaynaklarının her türlü yatırıma yeterli olduğunu halkımıza kanıtladık ve 1994'de Büyükşehir Belediye başkanlığını kazandık. Allah'ın izni ile 30 Mart 2014'de Başakeşhir'in içinde olduğu 5 İstanbul ilçe belediye başkanı Saadet partili olacaka. Bu ilçede yapacağmız samimi ve hayırlı çalışmalar ile 30 Mart 2014 de Belediye mührü Saadet partili belediye başkanın elinde olacak dedi.

Yusuf Güşen Bayramdan sonra ciddi olarak sahaya ineceklerini ifade ederek 30 Mart 2014'de Başakşehir Milli  Görüş Belediyeciliği ile tanışacaktır dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35