banner29

Ramazan’a özel ‘web sitesi’ yayında

Ramazanın ruhuna uygun etkinliklerle vatandaşlardan tam not alan Başakşehir Belediyesi etkinlikleri özel olarak hazırlanmış Ramazan internet sitesinden takip edilebiliyor.

Ramazan’a özel ‘web sitesi’ yayında
Başakşehir Belediyesi’nin üç bölgede konserler, temalı söyleşiler, cami sohbetleri, çocuk etkinlikleri, gösterilerinin tüm güncel bilgi ve haberlerinin detaylı olarak yer aldığı site, www.basaksehirramazan.com üzerinden takip edilebiliyor.

Başakşehir Ramazan programları, canlı yayınla izlenebiliyor

Ramazan programlarının gün ve gün yer aldığı web sitesinde Başakşehir’in mahallelerinde düzenlenecek olan, samimi ilişkiler ve kurulacak yeni dostluklarla ilçe halkının kaynaşması, sosyal birlikteliğin güçlendirilmesinde de önemli bir görev üstlenen iftar programlarını ve Belediyenin düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları iftarlarını ayrıntılı olarak takip edilebiliyor.

Ramazan’ın neşe ve coşkusunun etkinliklerle yediden yetmişe tüm Başakşehirlilerle paylaşıldığı etkinliklerin yanında vatandaşlar ayrıca site üzerinden, etkinlikleri canlı olarak görüntülü izleyebiliyorlar. Sular Vadisi’nde kurulan çadırda Kanal7’de yayınlanan Ömer Döngeloğlu Sahur Özel programı’da yine web sitesinden canlı olarak takip edilebiliyor.

Başakşehir Ramazan etkinliklerinin ana teması olan ‘Mekke Resulleri’ programlarında özel sohbetleriyle İlahiyatçılar ‘Mekke Resulleri’ başlığı altında Başakşehir’e misafir oluyor. Dini sohbet programlarıyla sevilen hatipler Nihat Hatipoğlu, Ömer Döngeloğlu, Mustafa Karataş başta olmak üzere Türkiye genelinden akademisyenler, tarihçiler, hafız, gazelhan ve mevlithanlar Türk-İslam tarihi ile Ramazan ayının mana ve önemini anlatan söyleşileri de Başakşehir Ramazan sitesinden takip edilebiliyor.

Siteden ‘Aynı Safta Buluşalım’ butonu üzerinden gün ve gün Başakşehir Cami sohbetleri programına erişilebiliyor.

Ramazan’a özel sağlık sayfaları

Başakşehirlilere bir ay boyunca rehberlik edecek olan web sitesinden ayrıca Dr. Haluk Saçaklı ve Dr. Birgül Erdem’in önderliğinde hazırlanan ‘Oruç ve Sağlık’ başlığı altında Ramazan’a özel sağlık kitapçığına ulaşılabiliyor. Kitapçık içersinde; Kimler Oruç tutmalı, Oruç ve Hamilelik, Sağlıklı İftar ve Sahur sofraları, Oruç ve egzersiz, Oruç ve Uyku gibi merak edilen konularla ilgili haberlere ulaşılabiliyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35