banner25

Prensi bakın nasıl tavlamış!

İngiltere Prensi ile mutlu bir evlilik yürüten Cambridge Düşesi, şık giyimi ve güleryüzüyle gündemden hiç düşmüyor. İngiliz Daily Mail gazetesi Catherine'in prensin kalbini nasıl tavladığını ayrıntılarıyla yazdı

Prensi bakın nasıl tavlamış!
ETKİLEYİCİ DERECEDE İYİ BİR AŞÇI

Sarayda aile sıcaklığından uzak kalan Prens William, üniversite eğitimi sırasında tanıştığı ve beraber yaşamaya başladığı Catherine'in mutfaktaki yeteneğinden çok etkilenmiş. Annesi çok iyi bir aşçı olan Catherine, lise yıllarında mutfak sanatları üzerine kurslara gitmiş.

TAM BİR SPOR DELİSİ

William'ın spora olan merakını bilen Catherine, aklınıza gelebilecek neredeyse her spor dalında özel hocalardan ders almış. Her stilde mükemmel yüzen Catherine, kayak konusunda da çok başarılı.

GİYİNMEYİ ÇOK İYİ BİLİYOR

Catherine, Prens ile nişanlandıklarını açıkladıkları günden bu yana giyim konusunda tek bir hata bile yapmadı. Stilistlerden ders alan Catherine, vücut hatlarına en uygun kesimleri ve kumaşları bilerek
alışveriş yapıyor

DOĞAL MAKYAJ DERSLERİ ALMIŞ

Prens William, bakımsız kızlara olduğu gibi aşırı gösterişlilere de ilgi duymuyor. Bu yüzden Catherine, henüz ilişkilerinin ilk yıllarından itibaren ünlü bir makyözden doğal makyaj yapmak için ders almış. Düğününde bile kendi makyajını kendi yapmış!

DEKORATÖRDEN FARKI YOK

Prens William ile paylaştıkları ilk evden itibaren Catherine, yaşadığı yeri güzelleştirme konusunda bir uzman. Bu konuda sıklıkla özel uygulama derslerine de katılarak bilgisini artırıyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35