banner25

Pramit Grup,katılımcılara eşsiz bir iftar sundu

Esenyurt bölgesinde mimarlık, proje, yapı denetim, inşaat alanında faaliyet gösteren Pramit Grup, Ramazan ayı programı kapsamında iftar yemeği düzenledi.

Pramit Grup,katılımcılara eşsiz bir iftar sundu
Esenyurt bölgesinde mimarlık, proje, yapı denetim, inşaat alanında faaliyet gösteren Pramit Grup, Ramazan ayı programı kapsamında iftar yemeği düzenledi. Yoğun katılımın olduğu iftar programına siyasi çevreden isimlerin yanı sıra bölgedeki STK’lar, iş adamları ve basın mensupları katıldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Esenyurt Beylikdüzü bölgesinde 2013 yılından beri faaliyet gösteren Pramit Grup'un düzenlediği iftar programına Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş, Hayrettin Babahan, Eren kaya, Esenyurt Belediyesi eski basın danışmanı Metin Karakoç, Esenyurt HDP Eş Başkanları Edip Karçık ve Ayfer Yılmaz, Beylikdüzü HDP Eş Başkanları Refika Kısmet ve Aydın Alp, bölgedeki STK temsilcileri, iş adamları ve gazeteciler katıldı. Cemil Hoca adlı mekanda boğaz manzarası eşliğinde eşsiz bir iftar yemeği sunan programa ilgi ise yoğun oldu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Programın açılış konuşmasını yapan Ali Söylemez, birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın eşsiz bir keyif verdiğinin altını çizerek, davetine katılan herkese teşekkür etti. Söylemez, "Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. 11 ayın sultanı olan bu güzel günlerde beni kırmayıp geldiğiniz için hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Allah hepimizin oruçlarını, dualarını kabul etsin. Ramazan ayınız mübarek olsun" dedi.

PRAMİT GRUP HAKKINDA

Pramit Grup, iş yaşamına proje ve mimarlık sektörleriyle adım attı. Ali Söylemez ve Veysi Orak ortaklığıyla 2013 yılında kurulan grup kısa zamanda bir çok alanda başarıyı elde ederek bölgenin tanıdık yüzü haline geldi. Grup, 2016 yılında Yeni Esenyurt Yapı Denetim LTD. ŞTİ., 2017 yılında Silivri bölgesinde şube açarak büyüme yolunda hızla ilerliyor.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35