banner29

Park ve yeşil alanlarda kış çalışmaları sürüyor

Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışı sonrasında kış çalışmalarına devam ediyor.

Park ve yeşil alanlarda kış çalışmaları sürüyor
İstanbul genelinde etkisini uzun süre sürdüren kar, tipi ve şiddetli rüzgârdan Başakşehir genelindeki ağaçlarda etkilendi. Olumsuz hava koşulları nedeni ile ağaçlar devrildi ya da dalları kırıldı. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tehlike arz eden ağaçlara program dahilinde müdahale ederek insan ve araç trafiğinin de olumsuz etkilemesinin önüne geçti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yoğun kar yağışının ardından ilçe genelinde kamu alanları, ibadethaneler, okul bahçeleri, yürüyüş yolları, parklar, oyun grupları ve spor sahalarında tehlike arz eden ağaçları tespit ederek vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için, 80 kişilik ekip oluşturulmuş ve bu tür ağaçlara kısa sürede müdahale etmiştir.

Ağaçlar herekler ile desteklendi

Olumsuzluk teşkil eden ilçe genelindeki ağaçların dalları kesildi, kırılan ve araç ile yürüyüş yollarını kapatan ağaç dalları ise temizlendi. Eğilen ağaçlar çevre güvenliği ve bitkinin yaşamına devam edilebilmesi için desteklerle sabitlendi.

Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kış çalışmaları yürüyüş yolları, oyun, spor ve etkinlik alanlarında program dâhilinde devam ediyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35