banner32

Özgür Karabat Yılın ilçe başkanı

İstanbul Times Gazetesi'nin düzenlediği 5.Kuruluş yıl dönümü kokteyli ve plaket takdim töreninde CHP.Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat İstanbul'un 39 ilçesinde temsilcilikleri bulunan siyasi parti ilçe başkanları içinde yapılan değerlendirme sonucuna göre yılın ilçe başkanı seçildi....

Özgür Karabat Yılın ilçe başkanı
Başakşehir'in atom karıncası'na İstanbul Times Gazetesinden plaket 

Başakşehir ilçesinde CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun camileri,dernekleri,vakıfları başka partilerin insafına bırakmayın talimatından sonra bir çok STK.ile temasa geçerek ilçede partisine karşı ciddi bir sempati toplamasını bilen Karabat ilçe halkından takdir görüyor.

Başakşehir Time Haber Merkezi / Özel Haber

Karabat'ın Plaketi Esnaf odası Başkanı Tacettin Akdağ'dan 

Son ana kadar plaket alacağını bilmeyen CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat, İstanbul'un  nabzı burada atıyor sloganı ile özgür ve tarafız haberlere imza atan
İstanbul Times Gazetesini bu mutlu gününde yalnız bırakmamak adına Yürütme kurulu ve meclis üyeleri ile beraber plaket takdim töreninde yerini aldı.
Plaketini almak üzere sahneye çıkan Karabat kısa ama etkileyici bir konuşma yaparak salondaki yüzlerce kişi tarafından alkışlandı.

Karabat Konuşmasında şunları söyledi " Biz hiç bir basın mensubunun cezaevlerinde olmasını istemiyoruz. Gazeteci yazı yazmalı haber yapmalı.İstanbul Times ve Başakşehir Times 5 yıldır yaptığı ilkeli yayıncılık sayesinde bugün burada muhteşem bir gece yapıyorsa Hüseyin Çetiner başta olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmek gerekir.

Kendim ve örgütüm adına her iki gazetenin ekibini kutluyorum. Bir saat adaletli hükmetmek bin yıllık ibadede bedeldir dedi.

Hz.Ali'den örnekler vererek devam ettiği konuşması bir anda salonda yükselen alkış sesleri ile kesilen Karabat burada daha çok şey konuşmak mümkün ancak saatlerdir devam eden kokteyl ve plaket takdim töreninde sabırlarınızı zorlamak istemiyorum dediktemn sonra plaketini Zeytinburnu esnaf oadaı başkanı Tacettin Akdağ'ın elinden aldı. 


İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35