banner29

Özgür Karabat: Vurun Yumruğu AKP gitsin

Başakşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Karabat Şahintepe seçim koordinasyon merkezinde yaptığı konuşmada artık seçime hazır olduğunu belirtti.

Özgür Karabat: Vurun Yumruğu AKP gitsin
Özgür Karabat Şahintepe seçim koordinasyon merkezinde yaklaşık iki yüz kişilik bir grup tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Seçim merkezinde yer kalmayınca birçok kişi konuşmayı dışarıda dinlemek zorunda kaldı.
 
Özgür Karabat ile birlikte Başakşehir Belediyesi meclis üyesi aday adaylarından Bektaş Ulusan, Cemal Doğan, Hayrettin Özbakır, Cemal Solmaz, Nizamettin Kümeç, Erdoğan Dulkadir, Atilla Şahin hazır bulundular.
 
Özgür Karabat yapmış olduğu konuşmada ; ‘‘ Tecrübe CHP’de teşkilat görevi yapmaktır. En büyük tecrübe CHP’de beş yıl ilçe başkanlığı yapmaktır. Biz tek başımıza siyaset yapmıyoruz. Özgür Karabat’a eşi dostu oy veriyor diyenlere şunu söylemek istiyorum Özgür Karabat’a kardeşleri oy veriyor. Kardeşlerimin meleketine asla bakmadım. Kimisi; Trakyalıydı, kimisi Sivaslıydı, kimisi Tokatlıydı, kimisi haloydu.Hepsi benim kardeşimdi. Kimsenin memleketine bakmadan, nerden geldiğini sormadan hepsini ortak kucakladım ve bağrıma bastım. Ön seçimde kardeşlerimin oylarıyla kazandım ve bu kardeşlerim bugün Başakşehir Belediyesi seçimlerini kazanmam için benimle birlikte benle mücadele ediyorlar. Kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim.’’


 
Özgür Karabat tek başına siyaset yapmıyor.
 
Özgür Karabat konuşmasının devamında; ‘‘Özgür Karabat tek başına siyaset yapmıyor. Özgür Karabat eşiyle birlikte, sekiz yaşındaki çocuğuyla birlikte siyaset yapıyor. Bir Pazar günü saat dört’te uyandım dört’te kalktığımda, baktım ki oğlum rüyasında kahkaha atarak gülüyordu, düşündüm ve dört yıldır oğlumun hiçbir zaman kahkaha attığını hiç görmedim. Çünkü ben oğlumu gündüzleri görmüyorum.İlçe başkanı olduğumda oğlum üç yaşındaydı.’’ Dedi.
 
Başakşehir’i Anne sevgisi ile yöneteceğiz.
 
Başakşehir’i Anne sevgisi ile yöneteceğiz.Başakşehir’de sevginin iktidarını kuracağız. Başakşehir’de ötekimiz yok. Başkamız yok. Hepimizin kaderi ortak. Hepimiz beraberce mücadele edeceğiz. Beraberce kazanacağız. Kim bizi ayırıyorsa mezhebiyle, etnik kökeniyle, hepsine karşı duracağız. Yetmiş iki millete ’de aynı nazarla yaklaşacağız. Bizi kimse yolumuzda döndüremez. Biz artık bir şeye odaklandık ve inandık. İnanmış bir fikirden daha etkili bir şey yoktur.


 
Bir Karıncayı bile incitmem
 
Kimseye asla sert davranmam, kimseyi kırmam bir karıncayı bile incitmem. Sizlerden bunu öğrendim. Vurun yumruğu AKP gitsin arkadaşlar. İstesem kaymakam vali olurdum. Ama üniversite yıllarımda hep sosyal demokrat oldum. Sol fikrin savunucusu oldum. Ben isteseydim Kaymakam veya Vali olabilirdim. Ama ben adam olmayı tercih ettim. Bugün birisi bana bir boya verse karşı duvara gider ‘‘Başbakan Kemal’’ yazardım.
  

YORUM EKLE
YORUMLAR
erhan
erhan - 10 yıl Önce

bu sene bakan kim olacak

rafet
rafet - 10 yıl Önce

VURACAK MİLLET EVET DOĞRU AMA PUSULADA AK PARTİYE VURACAK MÜHRÜ =)

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35