banner32

Özgür Karabat Resmen CHP Adayı

Siyasi hayatı boyunca örgüt mensuplarının tercihlerine karşı saygılı olduğunu bilinen Mali Müşavir Özgür Karabat gerek ilçe başkanlığı sırasında gerekse de CHP Başakşehir’de Belediye başkan aday adayı olunca örgüt’ün onayını alan aday olsun dedi ve ön seçime girdi.

Özgür Karabat Resmen CHP Adayı
Aralık 2013’de yapılan eğilim yoklamasında en yakın rakibine üç misli fark atarak birinci oldu 

Sandık başına gelip oy kullanan CHP Başakeşehir parti üyeleri içlerinden birisi olan Özgür Karabat’ıkullandıkları oyları ile birinci yapıp genel merkeze biz adayımızı belirledik dediler.Genel merkez’de seçmen içinde bir kaç kez yaptığı çalışmalarda Karabat’ın seçmen tarafından tercih sebebi olduğunu görünce 16 Aralık 2014 de yapılan parti meclisi toplantısı ile Başakşehir ilçe belediye başkan adayımız Özgür Karabat’tır kararını açıkladı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Karabat Başakşehir’e hayırlı olsun

Herkese eşit mesafede olan ve beşeri münasebetlerinin gelişmesi nedeni ile toplumun her kesimi ile sağlıklı bir iletişim kuran Karabat’ın O SİZİN KARDEŞİNİZ söylemi Başakşehir’de oldukça güzel bir sinerji yarattı. Toplumun her kesimine aynı derece yakınlık gösteren CHP Başakşehir belediye başkanı adayı Özgür Karabat’ın adı açıklandıktan sonra her siyasi görüşe sahip olan seçmende bir memnuniyet yarattı. Toplumu ayrıştıran her kese karşı mücadele etmekten geri durmayan başkan adayı Karabat birlikte kardeşte hep beraber komşuluk ilişkileri ön plana çkan ir Başakşehir’i  birlikte oluşturacağız dedi.


Herkesin değerlerini önemsedi 

Değişik zamanlarda gazetemize beyanat veren başkan adayı hiç kimsenin dini,milli,ve yöresel değerlerine karşı  olmadı. Aksine şiddet içermediği sürece her görüşün özgürce kendisini ifade edebilmesi için çalıştı.
Devlet okulları bizim başkanlığımızda belediye bütçesinde hak ettiği değeri alacak
Bilginin güç olduğunu ifade eden Özgür Karabat:''gelişmiş ülkelere baktığımız zaman mutlaka buralarda bilginin ön planda olduğunu görürsünüz'' dedi. Günümüzde artık ülkeler değil şehirler yarışıyor. Son yıllarda şehirlerden daha ziyade büyük ilçelerin birbiri ile yarıştığına şahit olduklarını ifade eden Özgür Karabat: '' Allah bize 30 Mart 2014’de başkanlığı nasip ederse Başakşehir, Kültür’de, Sanatta’ta ,sağlık’ta, eğitimde, teknolojide İstanbul ve Dünya'nın sayılı yerleri içinde hak ettiği yerini alacaktır'' dedi. Kanunlarımızca yasaklanmayan her şey yapılabilir.  Hukukumuzda Belediyeler okullara yardım edemez maddesi olmadığı için, kimse yardım etmiyor. Belediye bütçesinde Devlet Okullarımıza katkı yapacağız inşallah diyen Karabat; bizim iktidarımızda her şeyi halk ile birlikte yapacağız. Ben yaptım oldu mantığı bizde geçerli olmayacaktır dedi.
Belediyelerin okullara yardım etmesinin önünde hiçbir yasal engel yoktur. Başkanların eğitime bakışı açısı ile okullarımızın fiziki durumunu ortaya koyar. 


Başakeşhir Etaplar bölgesinin otopark sorunu ivedi bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır

Başakşehir’de ikamet eden bir vatandaşın bir mahalleden diğerine ulaşması oldukça çok zor olduğundan araç sahibi olmak çök önem arz ediyor. Hal böyle olunca bir çok evde iki veya üç araç olmak zorunda bu da etaplar bölgesinde ciddi bir trafik ve park sorunu yaşandığını bildiklerini ifade eden Özgür Karabat  halk odaklı bir belediye olarak çalışarak sorunları çözeceğini ifade etti.

Karabat ilçenin problemlerini ve yapılması gereken projelerini çok yakında detaylı bir şekilde açıklayacaklarını ifade etti:


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35