banner25

Onurkentte kamyon terörü

Başı boş kamyon sürücüleri tedbirsiz hareket ederek trafik seyrini tehlikeye düşürmeye devam ediyor...

Onurkentte kamyon terörü
Onurkent'te Kamyon terörü devam ediyor. Yetkililer, önlem almak için can kaybı olmasını mı bekliyor ? Dün akşam saat 18.30 da Onurkent İstiklal caddesi üzerinde bulunan A1 yolu durağında belediye otobüsüne arkadan hızla gelmekte olan hafriyat kamyonu çarptı.

Başakşehir Times Haber Merkezi  

Görüntülerden de anlaşılacağı gibi son sürat seyreden hafriyat kamyonlarının cirit attığı İstiklal caddesinde her gün yüzlerce küçük çocuğun servise bindiğini, otobüslerle okula gitmek üzere caddeden karşıdan karşıya geçtiğini dikkate aldığımızda bir facia bu seferlik ucuz atlatıldı. Yetkilileri bir can kaybı oluşmadan kamyon terörüne dur demek üzere göreve çağırıyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Duran Bozkurt
Duran Bozkurt - 11 yıl Önce

Bizzat şahit olduğum bu kaza, gerçekten ucuz atlatılmıştır. İstiklal caddesi üzerinde oturan Halk'a sorsanız size daha neler anlatacaktır. Kamyonlar, ne işaret, ne trafik kuralı tanıyor! son sürat harfiyatları döke döke geçiyor. Bir küçük çocuk yada bir vatandaş zarar görse bunun hesabını kim verecek. Malesef bu soruya cevap verecek muhatap da bulunamıyor.Bir can yok olmadan, yetkililerin gereğini yapmasını ve kamyoncuları sitenin içerisinden çıkarmasını bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35