banner32

Öğrencilerden ‘engelli dostu’ bileklik

TEKNOFEST’te düzenlenen teknoloji yarışmasında birinci olan ortaokul öğrencileri Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret etti.

Öğrencilerden ‘engelli dostu’ bileklik
 Başarılı öğrencileri Başakşehir Living Lab’in “İnovasyon Yarışması”na yönlendiren Başkan Kartoğlu, “Bizler maddi-manevi her zaman sizin yanınızdayız, siz yeter ki yeni fikirler üretmeye devam edin” dedi.

 

Görme engellilere yönelik tasarladıkları, görüntüleri sese çeviren bileklik ile TEKNOFEST’te düzenlenen “İnsanlık Yararına Teknoloji” yarışmasında ‘eğitim’ kategorisinde birinci olan İBB Akşemsettin Ortaokulu öğrencileri Ömer Tırınk ve Nur Muhammed Akgün, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başakşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette İBB Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Suat Çelik de hazır bulundu.

“Siz yeter ki fikir üretin”

Gençlerle yakından ilgilenen Başkan Kartoğlu, öğrencileri Başakşehir Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nin düzenlediği İnovasyon Yarışması’na yönlendirdi. Yarışma jürisinde kendisinin de bulunduğunu belirten Kartoğlu; “Tasarladığınız bu bileklik ile yarışmaya mutlaka katılın. Bizler maddi-manevi her zaman sizin yanınızdayız, siz yeter ki yeni fikirler üretmeye devam edin” diye konuştu.

Ziyaret, öğrencilere taşınabilir hard disk ve çeşitli hediyelerin sunulmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35