banner25

Nilüfer Belediyesi, Başakşehir Living Lab ziyareti

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin ICT alanında ilk ve tek LivingLab (Yaşam Laboratuvarı) olan Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi Bursa Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme birimini misafir etti.

Nilüfer Belediyesi, Başakşehir Living Lab ziyareti
 Living Lab Merkezi’nde hayata geçen projeleri ve merkezi yerinde incelemek üzere gelen ekip, çalışmaları kendi bünyelerinde uygulamak adına detayları öğrendi. 4 kişilik bir grupla Living Lab’i ziyaret eden ekip ilçelerinde hayata geçirdikleri ve geçirecekleri projelerden bahsederek Living Lab Merkezi’nin nasıl kurulduğu, çalışma alanları ve Başakşehir İlçesi’nde uygulanan projelerden vatandaş memnuniyetine kadar birçok bilgi aldılar.

 

Vatandaşlar için değer katan bir proje


Merkezle ilgili düşüncelerini aktaran Bursa Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök, “Gelirken aklımda bu kadar güzel bir yerle karşılaşmak yoktu ve çok etkilendim. Burada yaşayan vatandaşlar için çok değer katan bir proje. Ama sadece Başakşehir için değil eminim ki tüm İstanbul için güzel işler çıkıyor. Bizde bu projeyi Bursa’ya taşımak için buradayız. Umarım bizde bu uygulamayı hayata geçirebiliriz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35