banner25

Nihat Hatipoğlu Başakşehirlilerle Buluştu

Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği kitap fuarı ve çocuklara yönelik gösterilerin yanı sıra sevilen isimleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ramazan çadırında bir araya geldiği Başakşehirlilere hem ramazanın maneviyatını anlattı, hem uyarılarda bulundu.

Nihat Hatipoğlu Başakşehirlilerle Buluştu

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Başakşehir Kent Meydanı’ndaki çadırda gençler ve yetişkinler son günü olan kitap fuarı gezerken, ilçenin küçük sakinleri ise iftar ve teravih namazı arasındaki Hacivat ve Karagöz, jonglör ve sihirbaz gösterileriyle eğlendi.

“Peygamberi inkâr edenden uzak durun”

Ramazan çadırının bugünkü konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Ramazan’ın maneviyatından bahseden Hatipoğlu, “Ramazan ayında dikkat etmemiz gereken birkaç unsur var. Helale, harama dikkat etmemiz gerekiyor. En büyük korkumuz; yeni hocalar çıkacak ve peygambere gerek yok diyecekler. Teker teker de çıkmaya başladılar.  Peygambersiz bir din kurmaya çalışacaklar. Biz bunlara karşı çalışıyoruz, talebe yetiştiriyoruz. Kuran-ı Kerim’in tercümanı Hz. Muhammed (sav) efendimizdir. Peygamberimizi yok sayan hocalara, insanlara dikkat edin” diye konuştu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35