banner32

Nevada Et Neden Trafiği Felç Ediyor ?

Başakşehir Bankalar Caddesi ESKOP sanayi sitesi karşısında bulunan bir fabrika binasından restorana’a çevrilen NEVADA ET denilen mekanın önüne park edilen Araçlar zaman zaman akan trafiğin yoğun olduğu yolun üstüne park ediyor.

Nevada Et Neden Trafiği Felç Ediyor ?
 Haberde görülen foto’daki  araç akan trafikte ters istikamette ilerliyor

Hafta sonları  yoğun ve hızlı  bir trafiğin aktığı bir yerde özensiz park ve trafik kuralları dikkate alınmadan Valelerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atarcasına  daha çok araç park etmek için oluşturdukları  yanlış durum fotoğraf karelerimize 24.04.2016 saat 16.10  da ters istikamette giden araç takıldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi
 

Başakşehir Trafik şube müdürlüğü bu durumu görmüyor mu ?

İş damlarının para kazanmasına karşı değiliz.Ancak onlar para kazanacak diye de kendi hakları olan yolda ilerlerken aniden sorumsuz bir valenin daha çok araç park edip   bahşiş almak için oluşturdukları güvensiz park ve özensiz araba kullanımından dolayı  halkın can ve mal güvenliği zarar görmesin düşüncesinde olduğumuz için kamuoyu adına bu haberi yapmak zorunda kaldık.

İlçenin en eski gazetesi olarak her hafta sonu bankalar cadesindeki restoranlar ile alakalı ciddi oranda şikayet mailleri alıyoruz

Bankalar caddesi restoran işgalinde dense yeridir. Deposite AVM’den başlayıp NEVADA ET denilen yere kadar bir çok restoran kendilerine ait olmayan kamuya ait yerlere araç park ederek hem yaya hem de araç trafiğini  tehlikeye atıklarına her gün şahit olmaktayız.  Artık bu işgal ciddi olarak  akan trafikte can ve mal güvenliği için ciddi bir tehlike olmuştur. İşyerleri elbette iş yapacak ancak evine ve işine gidecek yaya ve araçta seyahat eden insanların da mal ve can  güvenliğini tehlikeye atmayacak çözümler geliştirmeleri gerekir.

Okurlarımız ve  takipçilerimiz şikayetlerini :0212-415 82 05 telefona veya [email protected] a bildirsinler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35