banner25

Müşteri adaylarına toplantı yönetimi için ipuçları

Başakşehir Belediyesi Living Lab’de müşteri adaylarına ilk toplantı yönetimi için ipuçlarının verildiği bir seminer düzenlendi.

Müşteri adaylarına toplantı yönetimi için ipuçları
Living Lab Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitim Murat Ozanlar tarafından verildi. Ozanlar, ürünü ya da projesi olan kişilerin müşteri ile tanışma toplantısına nasıl hazırlanması gerektiği, toplantı sırasında yapması gerekenleri örneklerle anlattı.

Bir gün süren eğitimde Murat Ozanlar şu bilgileri paylaştı, “Öncelikle, müşterinin potansiyel müşteri olup olmadığının tespitinin yapılması gerekiyor. Bunun yöntemleri var. Öncelikle hedef kitleniz kimlerden oluşuyor, bunları tespit etmeniz gerekiyor. Bu kitleye nasıl ulaşabilirim? Nerede bu kitleyi yakalayabilirim? Bana para kazandıracak adayları tespit ettikten sonra bu kişileri nasıl arayacaksınız? Toplantı talebimi nasıl kabul ettirebilirim? Tüm bu sorulara cevap bulmalıyız. İkinci aşamada ise yani toplantı talebiniz kurum tarafından kabul ettirdikten sonra, ürünümü, fikrimi müşterime nasıl sunmalıyım, bunları cevaplandıracağız. Mutlaka ürününüz ve fikriniz müşterinizin ilgisini çekecek bir şey olmalıdır. Burada önemli olan konu girişimci olduğumuz için müşterimizin bizi daha öncesinde tanıyor olması gerekiyor. Müşteriye gitmeden önce sizin mutlaka piyasa da pazarlama yapmış olmanız gerekiyor. Böylelikle müşteri sizi daha gelmeden az da olsa tanımış olur.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35