banner29

Müdürlükler arası spor şöleni sona erdi

Başakşehir Belediyesi müdürlükler arası spor şöleni oynanan final karşılaşmaları ve düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Müdürlükler arası spor şöleni sona erdi
Voleybol, Futbol, Masa Tenisi branşlarında bireysel ve birim müdürlüklerinin oluşturduğu takımların yarıştığı müsabakalar tamamlandı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği spor şöleninde, 15 Futbol Takımı, 5 Erkek Voleybol ve 2 Bayan Voleybol takımının yanı sıra 41 personel ise Masa Tenisi müsabakalarında kıyasıya mücadele verdi.

 

Bu yıl dördüncüsünün düzenlendiği spor şöleninde, Voleybol Bayanlar ve Erkekler kategorilerinde Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü birinciliği kazanırken, Masa Tenisi Bayanlar’da Sevda Turan birinci, Nihal Güçlü ikinci, Nazan Kalbişen ise üçüncü oldu. Masa Tenisi Erkekler kategorisinde ise Olcay Güler birinci olurken, Ataner Bozkurtlar İkinci, Seyat Kardaş ise üçüncü oldu. 15 Futbol Takımının 2 grup halinde mücadele ettiği Futbol Turnuvasında finalde Zabıta Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü karşılaşması ise 8-2 Zabıta Müdürlüğü’nün galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Başakşehir Spor Parkı’nda gerçekleşen ödül töreninde Spor Şöleni’nde mücadele eden oyuncular ödüllerini Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Yasin Kartoğlu ve Murat Şahin’in elinden aldı.

 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35