banner25

Milli irade nöbetine gazeteci ve yazar desteği

Başakşehir halkı Milli İrade Nöbeti’ne Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı’nda aralıksız devam ediyor.

Milli irade nöbetine gazeteci ve yazar desteği
Başakşehir’de gerçekleşen Milli İrade Nöbetinin 11.Gününe  Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Gazeteci, Yazar Latif Erdoğan, Gazeteci Yazar Turan Kışlakçı ve çok sayıda Başakşehirli katıldı.
 
Ellerindeki Türk bayrakları ile meydanı dolduran ilçe sakinlerine seslenen Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Gazeteci Yazar Latif Erdoğan’ın FETÖ tehlikesini seneler öncesinden haber verdiğini hatırlatarak “Bu gün halk olarak Latif Beye mahcubiyetimiz var. On beş yıldır dile getiriyor. Keşke daha önceden doğruları görüp bağırma cesaretinde olabilseydik. 15 Temmuz’dan sonra milletin gücüne güvenerek bağırma cesaretinde bulunan çok insan var. Halkın bu gücünü arkada görmeden tek başına mücadele eden Latif Beye canı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah, şeytanın gülen yüzünün bu ülkeye geldiğini de görürüz” dedi.
 
‘Bu millet, geleceğin bin yılını kurtarmıştır’

Çok büyük bir musibeti atlattık, diyen Yazar Latif Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu millet, geleceğin bin yılını kurtarmış bir millettir. Diğer yerlerde devlet milletine sahip çıkmaya çalışır fakat bu vatanda, milletimiz devletine sahip çıkmıştır. Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyrulmuştur; ‘Allah(C.C) zalimlere asla yardım etmez’. Bu zalimler, hainler Allah (C.C)’tan yardım görmediler, göremeyecekler. Allah’ın (C.C) meleklerinin ve müminlerinin laneti zalimlerin üzerindedir, üzerinde olmaya devam edecektir. Bir gün ABD elebaşını kendi elleriyle teslim edecektir. Şu anda yedi düvele meydan okuyan bir topluluk vardır. Bu topluluğun meydanlarda toplanması zalimlerin bütün oyunlarını, planlarını alt üst etmiştir. Bu milletin başında ise şehitleri kıskanıyorum, diyebilecek bir adam vardır. Bu iman, idrak, şuur olduğu müddetçe milletimiz asla batmayacaktır. Büyük bir belayı atlatmanın huzuru içerisindeyiz. Başkomutan tamam emri verene kadar meydanlarda durmaya devam edeceğiz. O şeytanın gülen yüzünü on beş senedir bu memlekette deşifre etmeye gayret ettim. Son üç, dört senede topluma anlatma imkânımız oldu. O hainlerin sadece bir tanesi değil, hepsi buraya gelip hesap verecektir.”
 
Gazeteci Yazar Turan Kışlakçı ise  “Biz halkız, meydanları bırakmayacağız. İki hafta oldu milletimiz tarih yazmaya devam ediyor. Reisimiz meydanları bırakın diyene kadar bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımızı indirerek yönetimi ele geçirip Türkiye’yi yıkmak istiyorlardı ancak milletimiz karşılarında durarak buna izin vermedi, vermeyecektir. Burada kalacağız, bu coğrafya özgürleşinceye kadar. Libya’da, Suriye’de, Yemen’de, Filistin’de oyunlarını bozacağız hainlerin. Yirminci yüzyıl darbeler yüzyılı olarak adlandırılıyor. Yirminci yüzyılda darbelerle bu coğrafyada altı milyon insanı öldürdüler, yeniden öldürmek istiyorlardı ama onlara en büyük dersi Osmanlının torunları verdi. Tanklarına, silahlarına, uçaklarına karşı gelerek durdurdular. Geçtiğimiz yüzyılı darbe yüzyılı olarak adlandırırlar. Biz bu yüzyılı ise halkların yüzyılı olarak adlandırıyoruz. Tankların önünde durarak, uçakları engellemeye çalışarak, silahlara siper olarak bütün bu coğrafyanın çocuklarına Türkiye halkı örnek oldu. Bu meydanları bırakmayacağız. Bir daha onların böyle bir girişime kalkışmalarına izin vermeyeceğiz.” Şeklinde konuştu.
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35