banner32

Milli irade nöbeti 25.gününde devam ediyor

Türk Milletinin basiretli ve dik duruşu sayesinde püskürtülen darbe girişimine karşı nöbetler tüm ülkede olduğu üzere Başakşehir’ de de devam ediyor.

Milli irade nöbeti 25.gününde devam ediyor
Başakşehir Milli irade nöbetleri geniş bir katılımla Başakşehir Fatih terim Stadı Otoparkı’nda sürüyor. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Başkanı Av. Arzu Akalın, Gazeteci Yazar Adem Özköse, Sanatçı Murat Kekilli, Grup Sezgiler, Radyo sunucusu Cenk Sarıkaya, Sevda Kuşun Kanadında dizisi oyuncuları katıldı.
 
‘Türkiye son kaledir’

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bir selamlama konuşması gerçekleştirdi, “Yenikapı’da gerçekleşen mitingde Başkomutanımızın emri ile nöbetimize devam ediyoruz. Yağmur altında bile nöbeti bırakmayan, milli iradesine sahip çıkan siz Başakşehirlilere canı yürekten şükranlarımı sunuyorum. Bugün buraya gelerek bizlere destek veren dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.”
 
Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü konuşmasında, “Başakşehir muhteşemsiniz, Allah (C.C) sizlerden razı olsun. Bıkmadan, yorulmadan meydanlardayız. Uyumayacağız, eğer uyusaydık sonrasında uyuyacak bir vatanımız olmayacaktı. Yanı başımızdaki Suriye, Mısır ne durumda görüyorsunuz. Türkiye 15 Temmuz gecesi tankların namlusunu hainlere çeviriverdi. O gece bu uyanıklığı o birliği göstermeseydik ne durumda olurduk. Türkiye son kaledir. Bizim gidecek bir yerimiz yok. Vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.  
 
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Başkanı Av. Arzu Akalın ise konuşmasında şunları kaydetti, “15 Temmuz akşamından tarih sayfalarında kaldığına inandığımız bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Milli irademize sahip çıktık ve tüm dünyaya örnek olan Yenikapı mitingini gerçekleştirdik. Biz darbelere kesin bir dille hayır dedik. Şehit ailelerimizin gözlerinde yaş yoktu, onlar bu vatana evladını şehit vermenin gururunu yaşıyorlar. Milli irade nöbetleri bitecek ama bundan sonra da diri olmaya özen göstermeliyiz.”
 
‘Anadolu demek ümmet demektir’

Gazeteci yazar Adem Özköse, “15 Temmuz gecesi milletimizin verdiği mücadele sadece bu ülke için değil İslam coğrafyası içinde verildi. Anadolu demek ümmet demektir. Biz o gece köprüdeydik. Kurşunlara rağmen köprüyü terk etmedik. Köprüde üç kardeşimize şahadet getirttim. Biz arkadaşlarımızı şehit verdik, onlar cennete gitti. Biz niye şehit olamadık diye ağlayan gençlerimiz var. Böyle bir millet yenilmedi ve yenilmeyecektir.”
 
Radyo sunucusu Cenk Sarıkaya Başakşehirlilere hitaben yaptığı selamlama konuşmasında “Bu ülkenin topu tüfeği ile bu ülkeyi ele geçirmeye çalıştılar. Cumhurbaşkanımızın makamına saldırı yapmaya çalışanlar lağım çukurunda yakalandılar. Siz bu meydanı her gece dolduran gerçek vatanseverlersiniz. Siz bu ülkeye sahip çıktınız. Allah (C.C) ülkemize böyle kötülükler yaşatmasın” şeklinde konuştu.
 
Sevda Kuşun Kanadında dizisi oyuncuları da sahneye çıkarak Başakşehirlilere destek verdi.
 
Başakşehir Bilgievi öğretmenlerinin de ezgiler seslendirdiği gecede Grup Sezgiler ve  Murat Kekilli’de sahne aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35